15/06/2022
Lectures: 3918

L'equip de bàsquet infantil A femení Barça CBS ha estat rebut per l'Ajuntament aquest dimecres 15 de juny a la Sala dels Àustries del Palau Falguera. L'acte ha estat presidit per l'alcalde de la ciutat, Oriol Bossa; la primera tinenta d'alcaldia, Lídia Muñoz; i el president del Barça CBS, Josan Daban.

L'alcalde de Sant Feliu ha destacat que "des de l'Ajuntament felicitem al Club de Bàsquet Santfeliuenc per un nou èxit, felicitem les jugadores, el cos tècnic i els pares i les mares. És un orgull per la ciutat que el CBS ens representi tant bé en totes les competicions en què participa."

L'equip femení es va proclamar campió d'Espanya de clubs en el campionat celebrat al Poliesportiu Municipal Betanzos de La Coruña el cap de setmana passat en guanyar a la final l'equip Gestión y Calor Cordobasket de Córdoba per 59 a 39.

Per arribar a la final l'equip infantil santfeliuenc va guanyar a vuitens de final l'equip Celta Zorca Rekal per 79 a 41, a quarts de final es va desfer del Movistar Estudiantes per 45 a 37, i a semifinals va guanyar l'equip Spar Gran Canaria per 54 a 40.

A més, aquesta temporada l'equip va assolir el tercer lloc al Campionat de Catalunya de clubs.