Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action

Formació per a la recerca de feina

Formació per a la recerca de feina

Accedir al canal RSS de Formació per a la recerca de feina
Taller: Destaca el teu currículum amb Canva. Edició online

Formació orientada a dotar el currículum, ja redactat, d'una aparença molt atractiva i d'estructura visual per fer la informació més entenedora i accessible a un simple cop d'ull, a través de l'eina online Canva. Actualment, es pot cursar en la modalitat online.

Més informació sobre el taller de Canva

Taller: Optimitza el teu perfil professional a Linkedin. Edició online

Sessió per aprofundir en una de les xarxes socials professionals més importants. Et permetrà participar en grups, fer networking i establir estratègies per a la recerca de feina. Actualment, es pot cursar en la modalitat online.

Més informació sobre el taller de LinkedIN

  

Taller d'empoderament: millora de la confiança i la seguretat en la recerca de feina. Edició online

Autoconeixement, creences limitants, zona de confort, actitud positiva i motivació són alguns dels conceptes que es treballaran en aquesta sessió de dues hores, per tal que les persones participants guanyin autoconfiança i puguin enfocar amb més èxit la recerca de feina. Actualment, es pot cursar en la modalitat online.

Aquest taller es realitza en el marc del programa SOC-UBICAT del Servei d'Ocupació de Catalunya.

Més informació sobre el taller d'empoderament

Taller: L'entrevista de feina: preguntes clau. Edició online

Eines bàsiques per fer front a l'entrevista de feina: com em veuen, com em veig, com responc, quina és la meva imatge? Actualment, es pot cursar en la modalitat online.

Aquest taller forma part dels itineraris Prepara la teva candidatura en clau de competències i Supera el procés de selecció amb èxit.

Més informació sobre el taller d'entrevista

Curs de creació d'un videocurrículum. Edició online

El vídeocurrículum et permet presentar-te i reforçar la teva candidatura, destacant d'entre la resta. Amb aquesta formació de 15 hores, podràs dissenyar i produir el teu videocurrículum amb eines simples i a l'abast. Actualment es pot cursar en la modalitat online.

Aquest curs es realitza amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Més informació sobre el taller de videocurrículum

Taller: Practica la venda de tu mateix a través de l'Elevator Pitch. Edició online

Taller que et permetrà estructurar una breu presentació de la teva trajectòria professional, treballant el teu objectiu i identificant els punts de valor, per aconseguir fer la teva candidatura més atractiva i captar l'atenció de les persones seleccionadores. Actualment, es pot cursar en la modalitat online.

Aquest taller forma part de l'itinerari Supera el procés de selecció amb èxit i es realitza amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Més informació sobre el taller d'Elevator Pitch

Taller de drets i deures laborals en temps de COVID-19. Edició online

Formació orientada a esclarir conceptes relacionats amb el dret al món laboral i que afecten al dia a dia de les persones treballadores: contractes, estatuts, quitances, nòmines, acomiadaments i conciliació, així com les noves situacions derivades de la crisi causada per la COVID-19. 

Aquest taller es realitza en el marc del programa SOC-UBICAT del Servei d'Ocupació de Catalunya. Actualment, es pot cursar en la modalitat online.

Més informació sobre el taller de drets i deures laborals

Taller: Escape Room: Entrenem la selecció grupal

Taller pràctic on experimentar en primera persona diferents dinàmiques de selecció grupal i conèixer les competències que les empreses avaluen en les persones candidates a l'hora de fer un procés de selecció, tot analitzant comportaments concrets que s'hagin produït durant el desenvolupament de la dinàmica.   

Aquest taller forma part de l'itinerari Supera el procés de selecció amb èxit i es realitza amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Més informació sobre el taller d'Escape Room

Taller: La intel·ligència emocional t'obre portes

Taller pràctic que t'ajudarà a conèixer què és la "Intel·ligència Emocional" i com incrementar el nostre autoconeixement, aprenent a gestionar les nostres emocions i facilitant, d'aquesta manera, la comunicació i relació amb els altres.

Aquest taller es realitza amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Més informació sobre el taller d'intel·ligència emocional

Mindfulness: una eina per afrontar l'atur i la recerca de feina. Edició online

La recerca de feina és una prova de vegades difícil de superar, aprèn tècniques posturals, de respiració, relaxació, concentració i consciència plena per afrontar amb èxit el procés de cerca i la participació a processos de selecció. Curs de 20 hores, que actualment es pot cursar online, amb el suport de la Diputació de Barcelona. 

Més informació sobre el curs de mindfulness

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
12
SegüentAvanç ràpidDarrera