Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
13/07/2020 13:06:39

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Vull treballar

Notícies sobre el Servei local d'ocupació
Més formació online per a la recerca de feina per al juny i el juliol

El Servei Local d'Ocupació ofereix nous cursos adreçats a persones que volen millorar les seves competències en la recerca de feina. Per les mesures extraordinàries de protecció a causa de la Covid-19, aquests mesos la formació mantindrà el format online.

Novetats del Servei Local d'Ocupació: cita prèvia i ampliació dels serveis

El Servei Local d'Ocupació reprèn la seva activitat presencial amb novetats que milloren la comunicació amb la ciutadania al temps que garanteix les mesures de protecció i seguretat sanitària.

Reobertura parcial de l'Aula Sant Feliu i del Centre Can Maginàs (actualització)

Amb l'entrada de Sant Feliu de Llobregat en la fase 2 de la desescalada, l'Aula Sant Feliu reprèn l'activitat presencial del servei d'informació, amb l'horari d'atenció al públic de 9 a 13.30 h. El centre de Promoció Econòmica Can Maginàs ja havia représ part de la seva activitat presencial a la fase 1.

Nova oferta formativa online del Servei Local d'Ocupació

La nova edició dels cursos per a la recerca de feina seran exclusivament online, per tal de respectar les mesures de protecció a causa de la Covid-19. Coaching motivacional, entrevista de feina, currículum infogràfic, networking i la venda d'un/a mateix/a són les propostes del Servei Local d'Ocupació.

Informació sobre treball en temps de coronavirus (actualització)

Donada la situació excepcional causada per la pandèmia del COVID-19 us oferim un recull d'informació relacionada amb l'àmbit del treball.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
12345
SegüentAvanç ràpidDarrera