Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/10/2021 20:40:55

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Vull treballar

  • No es pot mostrar aquest document.
Quatre noves càpsules d'autoformació online per a la recerca de feina

Les càpsules Barcelona Activa, AMB i la Diputació de Barcelona són píndoles formatives de curta durada, que es poden cursar online, amb flexibilitat horària i sense cost per a la persona usuària. A les 25 ja disponibles al catàleg, s'hi sumen quatre de noves per treballar competències personals per a la recerca de feina. 

Nous tallers per a la recerca de feina per al darrer trimestre de 2021

El Servei Local d'Ocupació presenta una nova oferta formativa dels tallers per a la recerca de feina per als darrers mesos de 2021. Com a novetat, es recupera la modalitat presencial per a alguns d'ells. Aquests tallers es realitzen en col·laboració amb els ajuntaments de Sant Joan Despí i Sant Just Desvern, i amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Videotutorial sobre la inscripció online a la borsa de treball de Sant Feliu

Ja està disponible al canal de Youtube de l'Ajuntament de Sant Feliu el videotutorial amb el pas a pas per a la inscripció online a la borsa de treball. Per tal d'accedir a aquest tràmit és imprescindible identificar-se al web amb un certificat digital o amb l'IdCAT Mòbil.

Nova oferta formativa de tallers per a la recerca de feina del Servei Local d'Ocupació per al setembre

El Servei Local d'Ocupació presenta una nova oferta formativa dels tallers online per a la recerca de feina per al mes de setembre, alguns d'ells són nous i es realitzen en col·laboració amb els ajuntaments de Sant Joan Despí i Sant Just Desvern, i amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Sessió informativa per a la contractació en pràctiques de joves de Garantia Juvenil: 9 de setembre

L'ajuntament ha publicat cinc ofertes de pràctiques laborals adreçades a joves amb estudis universitaris de diferents perfils, inscrits/es en el Programa de Garantia Juvenil. Per a conèixer millor aquesta oportunitat laboral, podeu assistir a la sessió formativa que tindrà lloc el proper 9 de setembre a can Maginàs, per a la qual cal demanar cita prèvia.

Actualització 10/09: Nova sessió informativa 15/09

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
12345678
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior