Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
16/04/2021 18:23:33

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Vull treballar

  • No es pot mostrar aquest document.
Sessions informatives per als nous cursos de Treball als Barris

Al mes d'abril tindran lloc les sessions informatives per tal d'accedir als nous cursos de formació ocupacional de Treball als Barris: Anglès atenció comercial i ACTIC, i Agent Polivalent de Magatzem. Per tal d'assistir-hi, és imprescindible demanar cita prèvia. 

Coneixes els serveis que t'ofereix la borsa de treball del Servei Local d'Ocupació?

El Servei Local d'Ocupació ofereix diversos serveis a les persones inscrites a la borsa de treball: accés a ofertes de feina, programes de formació i ocupació, recursos per a la millora de la seva ocupabilitat, etc. La inscripció està oberta.

Autoformació online per a la recerca de feina amb l'AMB, Barcelona Activa i la Diputació de Barcelona

Barcelona Activa, AMB i la Diputació de Barcelona ofereixen 25 càpsules d'autoformació que es poden cursar online per tal de millorar ocupabilitat de les persones que cerquen feina o que vulguin millorar les seves competències. Els continguts d'aquestes píndoles complementen la formació que ja ofereix el Servei Local d'Ocupació de manera estable.

Represa de les activitats presencials a Can Maginàs

El dijous 11 de febrer es reprendrà l'activitat presencial amb cita prèvia al Centre Can Maginàs. L'horari d'atenció al públic és de dilluns a divendres de 8.30 a 13 h. Per rebre atenció personalitzada és imprescindible demanar cita prèvia trucant al 93 685 07 83.

Vídeo: coneix el programa SOC-UBICAT i els seus casos d'èxit

La Rosa, l'Òscar, l'Antonio David i l'Ángel són de perfils laborals molt diferents, però tenen en comú haver participat al programa SOC-Ubicat i haver trobat feina amb aquest dispositiu d'acompanyament i suport a la recerca d'ocupació. En aquest vídeo ens expliquen què els hi ha aportat el programa i consells per a d'altres persones que cerquen feina.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
12345678
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior