Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Inici
Mostrar panell d'identificació
Mostrar cercador global

Vull treballar

  • No es pot mostrar aquest document.
L'ajuntament obre el procés de selecció de diversos perfils en el marc dels plans d'ocupació de la Diputació de Barcelona

L'ajuntament ha obert el procés de selecció d'auxiliars d'informació, coordinador/a i tècnic/a en arquitectura i urbanisme en el marc del Pla de Reactivació de l'Ocupació de la Diputació de Barcelona.

Nous tallers per a la recerca de feina del Servei Local d'Ocupació

El Servei Local d'Ocupació presenta una nova oferta formativa dels tallers online per a la recerca de feina per al juny i juliol, alguns d'ells en col·laboració amb els ajuntaments de Sant Joan Despí i Sant Just Desvern, i amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Ja podeu adjuntar la vostra carta de presentació a les ofertes de feina de la borsa de treball

Ja està disponible la possibilitat d'incloure una carta de presentació per a reforçar la candidatures presentades a les ofertes de treball de la borsa del Centre Can Maginàs. 

Nou tràmit digital per a la publicació d'ofertes de feina al web municipal

El Servei Local d'Ocupació llença un nou formulari online que permet a les empreses publicar ofertes de feina de manera més àgil i efectiva. El nou tràmit recull més informació sobre els requisits i condicions dels llocs de treball.

 

La preinscripció als PFI-PTT de l'Aula Sant Feliu s'efectuarà del 10 al 21 de maig

Els Plans de Transició al Treball s'adrecen a joves entre 16 i 21 anys. A Sant Feliu s'imparteixen les especialitats d'auxiliar de comerç i atenció al públic; Auxiliar de fabricació mecànica, d'ajust i soldadura; i d'Auxiliar d'hoteleria: cuina i serveis de restauració. La preinscripció s'efectuarà a l'Aula Sant Feliu.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera