Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Inici
Mostrar panell d'identificació
Mostrar cercador global

Vull treballar

  • No es pot mostrar aquest document.
Nova oferta formativa de tallers per a la recerca de feina del Servei Local d'Ocupació per al setembre

El Servei Local d'Ocupació presenta una nova oferta formativa dels tallers online per a la recerca de feina per al mes de setembre, alguns d'ells són nous i es realitzen en col·laboració amb els ajuntaments de Sant Joan Despí i Sant Just Desvern, i amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Sessió informativa per a la contractació en pràctiques de joves de Garantia Juvenil: 9 de setembre

L'ajuntament ha publicat cinc ofertes de pràctiques laborals adreçades a joves amb estudis universitaris de diferents perfils, inscrits/es en el Programa de Garantia Juvenil. Per a conèixer millor aquesta oportunitat laboral, podeu assistir a la sessió formativa que tindrà lloc el proper 9 de setembre a can Maginàs, per a la qual cal demanar cita prèvia.

Actualització 10/09: Nova sessió informativa 15/09

Horaris durant l'agost de 2021 del Centre Can Maginàs i l'Aula Sant Feliu

El Centre de Promoció Econòmica Can Maginàs mantindrà l'atenció al públic presencial i telemàtica en horari de matins de 8.30 a 13h de l'1 al 8 d'agost, i a partir del 23 d'agost. L'Aula Sant Feliu romandrà tancada del 2 al 31 d'agost ambdós inclosos.

Ja disponible la inscripció online a la borsa de treball del Servei Local d'Ocupació de Sant Feliu

Les persones interessades a inscriure's a la borsa del Servei Local d'Ocupació de Sant Feliu per tal d'accedir a les ofertes de treball que s'hi publiquen, ja poden fer el tràmit d'inscripció online. Aquest nou procediment facilita i agilitza la inscripció a la borsa i l'actualització de les dades. Tanmateix, la inscripció es podrà realitzar de manera presencial com fins ara.

L'ajuntament obre el procés de selecció de diversos perfils en el marc dels plans d'ocupació de la Diputació de Barcelona

L'ajuntament ha obert el procés de selecció d'auxiliars d'informació, coordinador/a i tècnic/a en arquitectura i urbanisme en el marc del Pla de Reactivació de l'Ocupació de la Diputació de Barcelona.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
12345678
SegüentAvanç ràpidDarrera