Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
24/09/2021 20:20:34

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'ajuntament obre el procés de selecció de diversos perfils en el marc dels plans d'ocupació de la Diputació de Barcelona

25/05/2021
Lectures: 441
L'ajuntament obre el procés de selecció de diversos perfils en el marc dels plans d'ocupació de la Diputació de Barcelona

L'ajuntament ha obert el procés de selecció d'auxiliars d'informació, coordinador/a i tècnic/a en arquitectura i urbanisme en el marc del Pla de Reactivació de l'Ocupació de la Diputació de Barcelona.

Perfils dels Plans d'Ocupació

Els perfils que se cerquen són: 

  • 6 d'auxiliars d'informació, que realitzaran tasques d'informació i suport a diferents serveis de la ciutat. 
  • 1 Tècnic/a Coordinador/a del Pla de Reactivació de l'ocupació que efectuarà la coordinació, seguiment i avaluació de les accions d'informació i sensibilització a la ciutadania realitzades per 6 auxiliars d'informació.
  • 1 tècnic/a en Arquitectura i Urbanisme que realitzarà estudis tècnics relacionats amb les afectacions a l'espai públic causades per ADIF, entre altres tasques. 

Les persones contractades com a auxiliars rebran formació en habilitats de comunicació, treball en equip, ofimàtica, aplicatius corporatius i protecció de dades. Tots els plans d'ocupació inclouran formació orientada a l'ocupació. 

Presentació de sol·licituds

La sol·licitud d'inscripció al procés de selecció es pot realitzar per correu electrònic a slo@santfeliu.cat indicant a l'assumpte Diputació de Barcelona i l'ocupació (auxiliar d'informació, Coordinador/a o Arquitecte), o presencialment al Centre Can Maginàs. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el proper 8 de juny.

Per a més informació, consulteu les bases específiques del Pla d'Ocupació de Reactivació l'Ocupació publicades a l'apartat d'Oferta Pública d'aquest mateix web.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior