Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
30/03/2020 19:17:08

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Vull treballar

Notícies sobre el Servei local d'ocupació
Tres ofertes laborals en l'àmbit de l'estalvi energètic

L'Ajuntament de Sant Feliu convoca de nou un pla d'ocupació, amb tres ofertes de feina dins del projecte Connecta't a l'estalvi energètic: una com a assessor/a en estalvi energètic (perfil electricista) i dues com a informador/a en aquest mateix àmbit (perfil auxiliar administratiu/iva). Aquestes contractacions s'efectuaran en el marc de programa Treball als Barris, subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya.

Més formació per a la recerca de feina al Centre Can Maginàs

El Servei Local d'Ocupació oferta, per als propers dos mesos, una nova edició dels tallers per millorar diferents aspectes de la recerca de feina, com ara les competències professionals, l'empoderament i la preparació de l'entrevista de feina, entre altres. 

Oportunitat laboral i formativa com a monitor/a d'educació especial o vetllador/a

Vols treballar amb infants amb necessitats educatives especials? El Servei d'Ocupació de Catalunya, en col·laboració amb l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat convoca un nou pla d'ocupació per formar i contractar 6 persones com a monitors/ores de lleure infantil i juvenil o vetlladors/ores en el marc del programa Treball als Barris.

Nous cursos de formació ocupacional de Treball als Barris

Iniciem una nova edició dels cursos de formació ocupacional de Treball als Barris en les especialitats d'Ofimàtica, Dependent/a de carnisseria, Agent polivalent de magatzem i Dependent/a de forn de pa i pastisseria.

Forma't per la recerca de feina al Centre Can Maginàs

El Servei Local d'Ocupació segueix oferint formació per a la millora de l'ocupabilitat al Centre Can Maginàs. Aquest mes de gener, s'impartiran tallers sobre entrevista de feina, empoderament, currículum amb Canva i LinkedIN.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
1234
SegüentAvanç ràpidDarrera