Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
04/06/2023 18:34:26

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

10 anys de lliurament de maquinari informàtic al teixit social de Sant Feliu

04/02/2014
Lectures: 3145
10 anys de lliurament de maquinari informàtic al teixit social de Sant Feliu

L'any 2013, i seguint la línia del programa de lliurament d'equips informàtics a entitats de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, es va realitzar el vintè lliurament d'equips informàtics a les entitats i associacions de la ciutat, a càrrec del projecte municipal d'alfabetització digital "Sant Feliu Innova" de la Regidoria de Noves Tecnologies.

Aquesta fita suposava els 10 anys des de l'inici del projecte a l'any 2003.

En aquesta ocasió el lliurament d'ordinadors, programari i impressores es va destinar a diverses associacions:  el Club Basquet Santfeliuenc, l'AMPA de l'escola Arquitecte Gaudí, l'Escola Falguera, l'AMPA de l'escola Pau Vila, l'Associació de Veïns Roses de Llobregat, el Cinebaix, l'AMPA de l'escola Miquel Matí i Pol i l'AMPA de l'escola Mestre Esteve. 

El material lliurat durant l'any 2013, va consistir en 61 equips informàtics, dels quals 48 son ordinadors amb monitors TFT i 13 impressores làser. Aquesta xifra fa un total acumulat de 424 equips donats al teixit social de la ciutat en aquests 10 anys de vida del projecte.

IMATGE ORDINADOR

 

Aquests ordinadors, sortints del parc municipal d'ús corporatiu, es troben en un correcte estat d'ús i han estat cedits per contribuir en la inclusió digital del municipi ja que aquest projecte de cessió d'equips té un doble objectiu: per una banda contribuir a la modernització de les entitats receptores i per altra col·laborar en l'alfabetització digital de les persones a través del teixit associatiu.  Aquests equips informàtics disposen de llicències del sistema operatiu. A més, i amb l'objectiu de fomentar l'ús de programari lliure, també disposen de programari d'oficina com el paquet ofimàtic OpenOffice.org (APACHE), programari de navegació per Internet com el navegador Mozilla Firefox i d'altres utilitats de retoc fotogràfic i disseny, etc.

Aquest projecte té la seu des de l'any 2011 a la Torre del Roser, com a equipament municipal de referència en matèria de difusió de les noves tecnologies i la innovació. Amb aquests lliuraments es potencien les activitats d'acompanyament i assessorament digital a associacions, projectes d'emprenedoria de base tecnològica, microempreses i col·lectius,  dintre del àmbit del suport a l'emprenedoria i la innovació social digital. 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior