Festa de Tardor

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
12/08/2020 17:15:32

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Festa de Tardor
Del 10 al 13 d'octubre de 2019

Festa de Tardor, gaudir de la cultura, la festa i les tradicions de Sant Feliu

 

Lídia Muñoz, l'alcaldessa

Arriba la Festa Major i com cada any, Sant Feliu es prepara per gaudir d’uns dies plens d’activitat i festa col·lectiva, organitzada per les nostres colles amb el suport de l’Ajuntament. Un model de col·laboració entre ciutadania i institució que ens enorgulleix, i defineix el nostre singular model de festes.

Un “model Sant Feliu” que sempre ha fugit de la contractació d’activitats externes d’oci amb poc arrelament cultural i ciutadà, apostant en canvi per la cultura popular i el protagonisme del teixit associatiu santfeliuenc en la programació de festes.

Unes festes, per tant, construïdes des de la participació ciutadana, que la gent de Sant Feliu sentim nostres i que generen orgull de ciutat i sentiment de pertinença a la nostra comunitat.

Aquest any, les festes venen farcides d’aniversaris que constaten el fort arrelament d’aquestes tradicions. 30è aniversari de la colla gegantera de l’ACF i dels diables Rojos, 25 anys de música del Ministrils, i 35 anys que celebra una de les nostres bèsties de foc més consagrades, la Garsa. Aprofitant la felicitació a les colles que celebren un aniversari especial, vull aprofitar per agrair a totes les colles la vostra tasca imprescindible.

I aquest 2019 també és un any de canvis, doncs la voluntat de millora constant també forma part de l’esperit de l’organització de la festa major, que enguany aposta per celebrar el seguici en un nou espai, al parc del Vuit de Març, per tal de fer arribar a més racons de la ciutat l’esperit d’aquesta festa major que no deixa de créixer.

Gaudim doncs tots i totes plegades d’aquests dies de festa major, que reforcen els llaços de la nostra comunitat i la nostra implicació amb la ciutat. Mocador vermell al coll i al carrer!

Visca la Festa de Tardor!!
Visca Sant Feliu!!

Lídia Muñoz
L’alcaldessa