Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
29/02/2024 15:25:57

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Programa Explorer

Sant Feliu Explorer Space

Joves amb talent, idees i projectes innovadors de base tecnològica

Tens entre 16 i 30 anys? Tens una idea? Vols acabar tenint el teu propi negoci? Et consideres emprenedor/a? Tens propostes per canviar a millor el teu entorn, el teu barri, la nostra ciutat o Comarca? Has pensat algun projecte innovador, però no trobes la manera ni el moment de portar-lo a terme?

Segur que tens un munt d'idees innovadores que poden canviar o transformar el teu context quotidià!

Tant si el cap et bull d'idees innovadores de negoci com si vols tenir l'oportunitat de transformar una idea pròpia d'innovació social (solidaritat, mediambiental, cultural i artítistica, de comunicació, de proximitat...) en una realitat de la que tots plegats ens puguem beneficiar i fer comunitat... aquesta és la teva!!

Cerquem el talent de le noves generacions mentre ens ho passem bé en un dia ple joc, dinamització, aprenentatge col·laboratiu, creativitat... Això es el Campus Smart YUZZ.

És un procés d'emprenentatge, flexible i col·laboratiu. No és una competició tot i que hi haurà reptes i reconeixements que ens permetran desenvolupar, amb esportivitat, habilitats i competències irrenunciables en l'àmbit de la iniciativa, la innovació i l'emprenentatge.

També és una dinàmica de descoberta on exposar inquietuds i crear sinèrgies participants, identificar idees i projectes, crear equips de col·laboració per descobrir i treballar reptes als que donar resposta a la nostra ciutat amb una visió TICnovadora, fer un prototip de les idees i saber presentar-les i explicar-les en públic, a la resta de participants, i gaudir també de petites estones de relax, activitats lúdiques, música i networking!

El Campus Smart YUZZ és una oportunitat i una experiència d'emprenentatge. Coneixeràs gent com tu. Compartiràs, faràs créixer i aterraràs les teves idees TICnovadores. Descobriràs que pots assolir grans reptes. I et prepararàs per a participar al concurs YUZZ o assolir altres projectes innovadors de tot tipus.

El Campus Smart YUZZ Sant Feliu és un punt de trobada de joves amb idees i projectes innovadors de base tecnològica, és a dir, una concentració de nois i noies, amb diferents perfils formatius i/o professionals, amb idees innovadores i de TIC que poden acabar esdevenint un projecte d'emprenedoria, amb l'assessorament i acompanyament adient, mitjançant el programa YUZZ. El Campus Smart YUZZ no és únicament un esdeveniment de captació vinculat al programa YUZZ, per tal d'identificar aspirants i candidatures al centre YUZZ Sant Feliu, també una metodologia basada en l'aprenentatge creant i el treball en equip multidisciplinari, de manera col·laborativa i en xarxa.

El participant al Campus és un ésser creatiu, inconformista, "inventor", té inquietuds, busca solucions òptimes i mai es conforma amb allò establert! A aquest participant li agrada el treball en equip, té molta iniciativa i li agrada la creativitat en la presa de decisions. Però no només això, també reformula cada pregunta i pensa "Out of the box", expandint la teva zona de confort. Trosseja problemes, juga amb les peces i busca alternatives.

Per això, tant si estàs estudiant o treballant, anima't a participar. Si ets una persona jove (16 a 30 anys) amb inquietuds i idees de base tecnològica vine al Campus, de forma intensiva i lúdica et plantejaràs iniciatives, les prototiparas en equip i les donaràs a conèixer públicament, tot mitjançant diverses dinàmiques i activitats pensades per a desenvolupar habilitats i competències bàsiques d’emprenentatge i treball en equip i col·laboratiu.

Campus Smart YUZZ, el teu espai d’aprenentatge i experimentació, adreçat a persones com tu, que vulguin posar en comú els seus projectes e idees.

T'esperem per gaudir d'un dia diferent, amb joves com tu i moltes idees TICnovadores per a canviar el món!

Salta a la part superior