Consistori 2015-2019

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
01/02/2023 20:54:03

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Consistori 2015-2019

Regidories de barri (2015-2019)

Les regidories de barri tenen el compromís d'aproximar l'administració municipal a la ciutadania. Hi ha vuit regidories de barri que atenen en primera persona les queixes, els suggeriments i les propostes de la ciutadania en cadascun dels barris de la ciutat: Falguera, Can Calders, Roses-Castellbell, la Salut, les Grases, Can Maginàs, Mas Lluí i Centre.

Els regidors i regidores de barri atenen els veïns i veïnes directament en un equipament municipal de cada barri. Les visites tenen una periodicitat mínima mensual i les persones interessades en adreçar-se al regidor o regidora de barri poden fer-ho sense cita prèvia.

L'objectiu principal de la figura del regidor i regidora de barri és fomentar la proximitat entre l'administració i la ciutadania a través del diàleg constant, així com impulsar la col·laboració amb les associacions de veïns i veïnes per millorar l'espai públic, la convivència i el civisme. En aquest sentit, els santfeliuencs i santfeliuenques poden participar activament en els assumptes col·lectius de la ciutat, una de les prioritats que es recull en els acords programàtics de l'equip de govern municipal.

Així doncs, la figura del regidor i regidora de barri garanteix una major eficàcia de l'acció del govern municipal sobre el dia a dia i en relació a les necessitats més immediates dels diversos barris.

Els horaris de les Regidories de barri són:

  • Barri de Falguera; Sra. Lidia Muñoz Cáceres. Cada 1r dimarts de mes. De 18 a 19 h, al Centre de barri Falguera (pl. Rafael Alberti, s/n)
  • Barri de Can Nadal; Sr. Manel Martínez Díaz. Cada 1r dimarts de mes. De 18 a 19 h, a Can Ricart (pl. Lluís Companys, 1)
  • Barri de Can Calders; Sr. Manuel Leiva Velázquez. Cada 1r dimarts de mes. De 18 a 19 h, al Centre Cívic Les Tovalloles (riera de la Salut, 7)
  • Barri de les Grases; Sra. Mireia Aldana Llorens. Cada 1r dimarts de mes. De 18 a 19 h al Mòdul del Roserar de Dot i de Camprubí (Rbla. Marquesa de Castellbell, 205-207)
  • Barri de la Salut; Sra. Lourdes Borrell Moreno. Cada 2n dijous de mes. De 19 a 20 h al centre de l'AVV la Salut - Centre Cívic Les Tovalloles (riera de la Salut, 7)
  • Barri de Mas Lluí; Sr. Javier Molina Flores. Cada 1r dilluns de mes. De 18 a 19 h (ciutadania) de 19 a 21 h (AVV), al Centre Cívic de Mas Lluí (c. Estelí, 10-18)
  • Barri de Roses Castellbell; Sra. Margarita Llongueras Vallés. Cada 1r dimarts de mes. De 18 a 19 h, al Centre Cívic Roses (c. Tibidabo, s/n) 
Salta a la part superior