Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
06/08/2020 15:41:35

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Seu electrònica
Catàleg de tràmits

Seu electrònica - Catàleg de tràmits

Tràmits d'obres

Dades informatives

Cita prèvia amb l'Oficina Administrativa de Territori

Amb aquest tràmit podeu sol·licitar dia i hora per tal d’obtenir informació especialitzada administrativa sobre els tràmits que necessiteu fer relacionats amb el Servei d’Urbanisme, Planejament i Activitats Econòmiques de manera presencial o telefònica.

Mentre durin les restriccions obligatòries en el marc de l’emergència sanitària provocada pel COVID-19, l’horari d’atenció presencial i el nombre de persones que poden ser ateses per aquest canal  es redueix sensiblement.

Fins que es donin les circumstàncies que permetin ampliar aquest serveis presencial i amb cita prèvia, l’horari és de dilluns a divendres laborables de 9 a 14 hores.

Important!

Abans de demanar cita, consulteu el catàleg de tràmits:

Mireu si el tràmit que voleu fer està en el catàleg i si és així intenteu tramitar-lo de manera telemàtica;  només us caldrà disposar  de IDCat/Mòbil,  un sistema d'identificació i signatura que es basa en l'enviament d'un codi per SMS al telèfon mòbil sense necessitat de recordar contrasenyes.
Si malgrat tot necessiteu informació especialitzada de manera presencial o telefònica cal que, abans de venir, us assegureu de la documentació i dades que haureu d’aportar. Això també es pot consultar al catàleg de tràmits i trucant al telèfon d’informació 93 685 80 01.

Com es fa?

Podeu demanar cita prèvia trucant al telèfon 93 685 80 01 o bé realitzant la tramitació en línia disponible en aquesta pàgina.

Qui ho pot demanar?

Qualsevol persona amb la necessitat d’obtenir informació especialitzada administrativa sobre els tràmits que necessiteu fer relacionats amb el Servei d’Urbanisme, Planejament i Activitats

Tramitació en línia

TítoldataIniciTramitaciodataFiTramitaciodates
Cita prèvia Serveis Administratius de Territoritramitar