Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
30/05/2020 00:50:24

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

23/03/2020
Lectures: 100
Encara no t'has registrat a l'aplicació per detectar el Covid19 a Catalunya?

L' App per a dispositius mòbils per fer un seguiment del coronavirus a Catalunya, StopCovid19 ja té més de 500.000 descàrregues i les autoritats demanen que tothom s'hi registri per fer un mapa territorial que permeti detectar els punts calents a Catalunya. La podem descarregar i després d'instal·lar-la, mitjançant un senzill procés d'identificació (fent servir la nostra targeta sanitària) podrem fer-nos un control del nostre estat de salut, fàcilment sense sortir de casa. Aquesta App ens permetrà a totes les persones (tenint o sense tenir símptomes del Covid19) fer-nos un autotest i donar-nos tota la informació necessària per a la nostra salut, podent discriminar símptomes que són de coronavirus o no.

Aquesta nova eina tecnològica, en la qual s'hi pot interactuar en diversos idiomes, està connectada directament amb el sistema de salut on rebran la informació de cada cas en particular, d'aquesta forma podrem optimitzar molt millor els recursos sanitaris per poder atendre més eficientment als pacients que estiguin malalts, activant els protocols d'emergències necessaris o simplement mantenir informades a la resta de persones per evitar els contagis. Podrem fer un seguiment del nostre estat de salut durant aquesta quarantena  sense sortir de casa, evitant així anar innecessàriament a urgències i col·lapsar-les. Això també perpetrarà a les institucions sanitàries controlar l'avançament de la pandèmia a tot el país i localment per poblacions. 

Ens troben en una situació nova i molt perillosa per a la nostra societat, podent fer l'ús d'eines tecnològiques com el StopCovid19 per combatre-les molt millor i més eficientment, és per això que agraïm aquestes iniciatives com la desenvolupada per la Generalitat de Catalunya per millorar-nos als ciutadans el nostre dia a dia en aquests moments tant complicats.

#YoMeQuedoEnCasa

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar