Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
20/01/2021 07:31:54

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

02/07/2020
Lectures: 998
El Campus Científic-Tecnològic seleccionat com a guanyador de la Fase 1 al BitBot Challenge 2020

El passat mes de juny desde el Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya i des de la Fundació i2Cat, organitzadors i promotors de la iniciativa Bitbot Challenge 2020, van llançar el repte de que els campus d'estiu poguessin inscriure's a una competició amb l'objectiu d'impulsar les activitats tecnològiques. 

Sant Feliu innova dintre del seu programa municipal de valid Sant Feliu Innova coordina un campus científic i tecnològic amb perspectiva de gènereació de prototips d'innovació urbana  "Social Urban Lab" juntament amb diferents actors i agents locals (CodeLearn i Crealleure) van co-crear el prototip d'un campus científic i tecnològic.

"Any 2230-Programa Interestelar Artemis", és una activitat innovadora que proposa explorar la intersecció entre el lúdic i el tècnic amb la finalitat de generar un context d'aprenentatge significatiu a través de la innovació pedagògica així como la innovació tecnològica. És un programa que pretén pal.liar els efectes de la escletxa digital de gènere a través de metodologies científic-tecnològiques.

Des del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya ens han comunicat que el projecte "Any 2230-Programa Interestelar Artemis" ha estat seleccionat com a guanyador de la Fase 1 al BitBot Challenge 2020.

A partir de la presentació de la memòria també es podrá optar a un dels 3 premis finals de la Fase 2. 

Ens enorgulleix que propostes inclusives, de bretxa digital de gènere, i que aposten pels ODS siguin valorades i en aquest cas fins i tot premiades!

Només falten 11 dies perquè comenci l'aventura! 

Notícies relacionades:

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior