Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
12/04/2021 17:52:52

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

24/05/2018
Lectures: 1051
Assessorament a Ana Barbero Sans, psicoterapeuta multifamiliar

Metgessa psicoterapeuta especialitzada en grups multifamiliars, pediatra, coach... Ana Barbero Sans va visitar les instal·lacions de CO-Innova Sant Feliu per rebre informació i assessorament en el procés emprenedor que està posant en marxa. Un projecte amb vocació innovadora, disruptiu, de millora de la salut, amb un nou enfocament i en el qual les solucions tecnològiques i la comunicació no hi poden faltar.

Sessió d'assessorament amb Anna Barbero Sans.

El servei que està implementant té tres branques: els espais de confiança, l'espai de pediatria i els espais multifamiliars. Formada en oncologia pediàtrica i psicologia, Ana Barbero ofereix una visió i un tractament diferents a la teràpia tradicional i està buscant l'espai per poder oferir-los, establir una seu i al mateix temps poder obrir canals de comunicació i atenció a distància. Vol centrar la seva activitat a la zona metropolitana de Barcelona i el Vallès.

 Xarxes socials, dualitat comunicació professional i comunicació popular, recursos disponibles, possibles contactes a Sant Feliu... l'assessorament es va centrar aquests àmbits, dins del procés de reinvenció professional que està duent a terme. Al juny començarà un programa a Ràdio Sant Feliu sobre com ajudar les famílies amb dubtes de salut sobre els seus fill/es, un "pediatra a la carta".

En breu farà diferents tallers de promoció de la salut a comerços i entitats de Sant Feliu. I el 26 de juny farà una xerrada sobre la Autoexigència emprenedora i la coherència dinàmica a la Cloenda del programa Yuzz/Explorer.

 Web de la Dra Ana Barbero Sans

 

Per a sol·licitar un servei d'assessorament tecnològic només cal que ens feu un truc o ens envieu un correu electrònic al 93 685 80 24 / e-mail tic@santfeliu.cat. CO-Innova Sant Feliu. Torre del Roser. Carrer Joan XXIII, 14. 08980 Sant Feliu de Llobregat

Amb la col·laboració del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Notícies relacionades:

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior