Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
29/11/2020 18:01:06

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

  • No es pot mostrar aquest document.
Accedir al canal RSS de Resum de notícies mensuals
La Comunitat d'innovació ciutadana es renova: qui, què, com... Re-comencem!

Segur que recordeu alguna de les notícies que hem fet sobre les trobades de la Comunitat d'innovació oberta Sant Feliu 2.0[20] des del 2017 fins ara. 

Ja tenim els projectes seleccionats per al Happiness Lab, us esperem!

"Happiness LAB: la xarxa ciutadana creativa i saludable", vol crear un espai per a la ciutadania de Sant Feliu de Llobregat on es puguin compartir idees, intercanviar experiències i coneixements que permetin fer de la nostra ciutat una comunitat saludable, creativa i amb noves xarxes de col·laboració i participació.

Vols formar part d'un Laboratori Ciutadà de benestar?

El centre CO-Innova_LAB llença una convocatòria per participar al laboratori ciutadà: "Happiness LAB: la xarxa ciutadana creativa i saludable".

La pandèmia del COVID19 ha posat de manifest la vulnerabilitat de moltes persones, però també la nostra habilitat per a donar-nos suport, cuidar-nos i donar resposta amb iniciativa, creativitat i suma de voluntats, a situacions molt adverses.

El programa Technovation Challenge premiat als Premis DonaTIC 2020!

Els Premis DonaTIC 2020 reconeixen el talent, l'emprenedoria i l'empoderament de les dones en l'àmbit tecnològic. Vuit dones procedents dels àmbits empresarial, professional i acadèmic i una iniciativa social per incentivar les noies a resoldre reptes digitals han estat guardonades amb els Premis Dona TIC 2020, que impulsa el Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública dins del Pla DonaTIC, amb la col·laboració de l'Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona.

Lliurament de 15 ordinadors a l'Escola Monmany dins del programa de cessió d'ordinadors de l'Ajuntament

Avui s'ha fet el lliurament de 15 ordinadors per l'Escola Monmany, representada per la seva directora  Maribel Castelló i col.laboradors de l'AMPA de l'escola, dins del programa de cessió d'ordinadors de l'Ajuntament a diferents entitats del teixit social de la ciutat.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior