Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
03/08/2020 11:57:24

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

Resum de notícies mensuals
Accedir al canal RSS de Resum de notícies mensuals
El projecte 'Urban Lab Sant Feliu' monitoritzarà el trànsit amb una solució de Urbiotica

L'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat ha anunciat la incorporació de la solució de monitoratge del trànsit de Urbiotica en el seu projecte de Smart City 'Urban Lab Sant Feliu'. L'objectiu és facilitar la validació i prototipat d'iniciatives de ciutat intel·ligent, dirigides tant a ciutadans com a gestors de serveis.

L'empresa Quadpack dóna 300 viseres protectores per al personal de l'Ajuntament

Des que la pandèmia del COVID19 arribés a la nostra societat, han estat moltes les iniciatives que s'han posat en marxa per part de diferents col·lectius per a ajudar i fer front a la situació.

CodeLearn: l'escola de programació, robòtica i pensament computacional a Sant Feliu de Llobregat

El passat mes de març part de l'equip de Sant Feliu Innova, juntament amb Aitor Rivera, regidor de Innovació i Tecnologies, Joventut i Dret a l'Habitatge van visitar l'espai CodeLearn, una escola de programació, robòtica i pensament computacional ubicada a carrer Laureà Miró, 173 de Sant Feliu de Llobregat.

L'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat es mobilitza per a reduir l'escletxa digital

Des que es va decretar l'estat d'alarma al país i els centres educatius van haver de tancar per a donar pas a les classes confinades mitjançant teletreball, el percentatge d'alumnat que s'ha quedat en el camí ha estat especialment alt. La COVID-19 ha posat sobre la taula, i de manera ben clara, com la fractura digital impedeix que alguns alumnes no puguin exercir el seu dret a l'educació per falta de mitjans i capacitació digital, fonamentalment ordinador i connexió a Internet.

Bona feina Technovation Girls Sant Feliu! Coneixem les protagonistes

Finalment els 5 grups de Sant Feliu han lliurat els seus projectes d'aplicacions mòbils amb impacte social a la iniciativa internacional, de foment de les vocacions tecnològiques entre les nenes, Technovation Girls malgrat les dificultats que han fet que no totes les participants que es van apuntar inicialment poguessin finalitzar.  

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera