Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
01/03/2021 08:15:19

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

  • No es pot mostrar aquest document.
Accedir al canal RSS de Resum de notícies mensuals
eSports, Videojocs i Media made in Sant Feliu (4): Albert Carpi ens presenta el projecte "HERON Sant Feliu"

Seguim reflexionant al voltant d'INNO-GAMING SANT FELIU i de la voluntat de fer dels videojocs, els eSports, l'audiovisual i l'oci digital interactiu un sector tractor de l'economia taronja, indústries culturals i creatives digitals, a Sant Feliu. Avui hem entrevistat al santfeliuenc Albert Carpi.

El programa PowerUP avança!

El 22 de gener va començar el programa PowerUP l'acceleradora de videojocs de Sant Feliu. Durant aquest primer mes, els 30 participants del programa han estat treballant aspectes de disseny i producció dels videojocs de la mà dels professors Héctor Fuster i David Jaumandreu.

Les technogirls de Sant Feliu comencen a treballar

Comença la nova edició del Technovation Girls a Sant Feliu, amb nous equips de noies santfeliuenques amb ganes d'aprendre, passar-s'ho bé i pensar propostes per millorar el món que ens envolta. Les voleu conèixer?

CO-Innova Sant Feliu impartirà un dels mòduls del curs de Catlabs sobre l'activació d'ecosistemes d'innovació

El dimecres 20 de gener s'inaugura oficialment el curs d'Agents d'Innovació Social Digital impulsat per la Generalitat de Catalunya en el marc del programa CatLabs, aquesta sessió inaugural virtual que començarà a les 11.00 h. amb una presentació institucional on intervindrà Oriol Bossa, Primer Tinent d'Alcaldia i President de l'Àrea de Govern Obert i Serveis Generals de l'Ajuntament Sant Feliu de Llobregat.

Tret de sortida del Technovation Challenge! Busquem noies de Sant Feliu que vulguin dissenyar el món que vindrà!

Ja torna a ser aquí una nova temporada del Technovation Challenge, el programa internacional que busca potenciar habilitats i vocacions STEM en les noies de 10 a 18 anys, trencant els estereotips de gènere impulsant la la detecció del talent femení i estimulant  a nenes i noies a introduir-se en la tecnologia i estudiar carreres científiques o d'enginyeria.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior