Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
31/05/2020 15:33:54

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

Resum de notícies mensuals
Accedir al canal RSS de Resum de notícies mensuals
CodeLearn: l'escola de programació, robòtica i pensament computacional a Sant Feliu de Llobregat

El passat mes de març part de l'equip de Sant Feliu Innova, juntament amb Aitor Rivera, regidor de Innovació i Tecnologies, Joventut i Dret a l'Habitatge van visitar l'espai CodeLearn, una escola de programació, robòtica i pensament computacional ubicada a carrer Laureà Miró, 173 de Sant Feliu de Llobregat.

L'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat es mobilitza per a reduir l'escletxa digital

Des que es va decretar l'estat d'alarma al país i els centres educatius van haver de tancar per a donar pas a les classes confinades mitjançant teletreball, el percentatge d'alumnat que s'ha quedat en el camí ha estat especialment alt. La COVID-19 ha posat sobre la taula, i de manera ben clara, com la fractura digital impedeix que alguns alumnes no puguin exercir el seu dret a l'educació per falta de mitjans i capacitació digital, fonamentalment ordinador i connexió a Internet.

Bona feina Technovation Girls Sant Feliu! Coneixem les protagonistes

Finalment els 5 grups de Sant Feliu han lliurat els seus projectes d'aplicacions mòbils amb impacte social a la iniciativa internacional, de foment de les vocacions tecnològiques entre les nenes, Technovation Girls malgrat les dificultats que han fet que no totes les participants que es van apuntar inicialment poguessin finalitzar.  

El torneig d'eSports Sant Feliu Open, èxit de participació en la seva perimera edició

En aquests moments on la ciutadania augmenta la seva connexió a través d'internet i interacciona mitjançant les noves tecnologies, el Torneig d'eSports Sant Feliu Open va ressaltar com una proposta innovadora, especialment per als més joves.

Col·laboradors que no paren! Noemí Fuster de la ONG BonDiaMon inicia una serie de cinefórums

Noemí Fuster, youtuber social i activista, va participar al programa de prototipat de projectes d'innovació social BIS'17 i forma part de la Comunitat SF2020.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera