Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
19/09/2021 16:12:42

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

  • No es pot mostrar aquest document.
Accedir al canal RSS de Resum de notícies mensuals
L'Ajuntament cedeix 50 ordinadors a escoles i entitats de la ciutat

El lliurament s'ha formalitzat en un acte realitzat dimarts 7 de setembre a la Sala Ibèria.

Trobada d'Aigües de Barcelona i l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat per co-dissenyar una base de dades municipals al seu portal web

El passat dia 15 de juliol, Aigües de Barcelona juntament amb tècnics i direcció d'Àrea de Govern Obert i Serveis Generals de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, van mantenir una trobada amb la finalitat de compartir les dades de les que disposa a any tancat a la xarxa per municipis d'Aigües de Barcelona.

400 infants i joves participants en les activitats educatives sobre innovació, ODS i videojocs

Un total 400 alumnes han participat en 16 tallers de les activitats educatives proposades pel programa municipal d'innovació en una edició marcada de nou per la pandèmia.

L'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat rep menció especial als premis Innovagloc als millors Governs Locals innovadors 2020

El Grup Treball d'Innovació de la Xarxa d'Entitats Locals per la Transparència i la Participació Ciutadana de la FEMP va proposar la creació d'uns premis que pretenen posar en valor el treball de les Administracions públiques locals que hagin fet veritables esforços per transformar-se i per innovar.

El col·legi Mare de Déu de la Mercè segon premi a la innovació a nivell estatal a la Gran Final FIRST LEGO League

Una de les línies de treball del programa municipal d'innovació és la visibilitat i el recolzament a aquelles iniciatives i experiències d'innovació educativa que es porten a terme a Sant Feliu de Llobregat. Al llarg d'aquests anys diferents projectes de l'Escola Mestral, l'Escola d'Adults CFA Mestre Esteve, l'Escola Verge de la Salut o l'Escola Arquitecte Gaudí, entre d'altres, han incorporat aquesta vessant innovadora.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior