Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
16/06/2021 12:53:37

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Festes de Primavera 2021 carregades de propostes relacionades amb els videojocs. T'apuntes?

30/04/2021
Lectures: 474
Festes de Primavera 2021 carregades de propostes relacionades amb els videojocs. T'apuntes?

El proper divendres 7 de maig començaran oficialment les Festes de Primavera de Sant Feliu amb una àmplia oferta d'activitats que es desenvoluparan fins al dia 16. (Notícia a ràdio Sant Feliu "La soca").

Enguany tindrem l'oportunitat de gaudir de tres diferents activitats relacionades amb el món gaming (videojocs i eSports) per potenciar l'aposta que està desenvolupant de la nostra ciutat en el sector de l'economia taronja digital, per tal d'esdevenir una ciutat creativa i pionera envers a aquesta indústria amb tant potencial de creixement econòmic a Europa.


Quines tres activitats podreu gaudir?

PowerUP JAM Sant Feliu:

La PowerUP JAM Sant Feliu, organitzada per l'associació local RocketGamesDev, és una trobada virtual de desenvolupadors que té com a propòsit la creació d'un videojoc basat en l'imaginari tradicional de Sant Feliu en un curt període de temps, en aquest cas 48 hores.

Des d'avui dia 30 d'abril i fins el proper 7 de maig romandrà obert el termini per a les inscripcions a aquesta game jam

L'esdeveniment virtual començarà el proper el divendres dia 7 de maig a les 20:00 hores i els desenvolupadors de videojocs crearan els seus videojocs basats en l'imaginari tradicional de Sant Feliu fins al diumenge dia 9 de maig a les 20:00 hores.

Durant la setmana del 10 al 14 de maig tindran lloc les votacions populars i deliberació del jurat i el dia 16 de maig serà l'esdeveniment final, també amb format virtual, on es faran els lliuraments dels premis al videojocs guanyadors... perquè sí! A la PowerUP JAM Sant Feliu tenim premis!

  • Premi al videojoc més votat
  • Premi al millor videojoc (jurat professional)
  • Premi al millor videojoc representatiu dels valors de la cultura tradicional de Sant Feliu de Llobregat

Teniu tota la informació (terminis, bases, premis?) a: rocketgames.dev


Taula rodona esports electrònics: "Quines sortides laborals ofereix el sector dels eSports?"

Els equips d'eSports cada vegada més estan formats per professionals de diferents tipologies, no només pels jugadors i els entrenadors, que són la cara més visible del fenomen, sinó que també necessiten la participació de moltes altres persones que treballen entre bastidors per millorar i professionalitzar els equips. 

La indústria dels esports virtuals i els videojocs necessiten d'altres perfils de persones treballadores, com és el cas de dissenyadors gràfics i web, dissenyadors i programadors de videojocs, comentaristes, redactors, psicòlegs, oficials de seguretat de la informació, fotògrafs, càmeres i muntadors de vídeo, etc?

Albert Carpi, promotor del Centre d'Alt Rendiment (CAR) d'eSports HERON Sant Feliu ha organitzat pel proper dia 9 de maig de 17:00 a 18:00 hores una taula rodona per parlar sobre això (que podreu gaudir via Twitch heronesports i on participaran persones molt reconegudes i de referència en el sector dels esports electrònics com Jon Llaguno Managing Director a Ween Games, Akwonder - Jugador professional Team Liquid, Carlos ''UnoDos'' - Editor de vídeo, Rosa ''Tadenae'' - PR Júlia Núñez - Psicóloga esportiva d'eMonkeyz Club i Javier Vidal - Locutor i analista d'eSports

No cal inscripció prèvia, anima't a participar i descobrir noves professions en el sector dels eSports!


Torneig online d'eSports de FIFA i League of Legends

L'entitat santfeliuenca d'eSports, SF Lighteens organitzarà online la segona edició del torneig d'esports electrònics Sant Feliu Open des del Casal de Joves de Sant Feliu de Llobregat. 

Consistirà en dos competicions basades en dos dels jocs més populars i seguits pels joves, FIFA i LoL, aquest esdeveniment tindrà lloc el dissabte 8 de maig de 17:00 a 19:00 hores en el cas del torneig de FIFA  i de 19:00 a 21:00 hores per al torneig de League of Legends (LoL).

Les inscripcions estaran obertes a tothom i serà gratuït participar-hi, el torneig serà comentat pels casters Sergionho i Lenaen en directe a través del canal de Twitch sf_lighteens i hi hauran premis pels guanyadors i guanyadores podeu inscriure-us aquí.

S'obrirà a la ciutadania el web temàtic lafira.santfeliu.cat, que serà el portal de referència on consultar i gaudir de les diferents activitats programades durant els deu dies de les Festes de Primavera.

Notícies relacionades:

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior