Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
12/07/2024 18:24:03

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Connectat a l'estalvi energètic

Equip energètic

En aquests moments el programa Connecta’t està aturat. En cas de voler assessorament o resoldre dubtes podeu contactar amb la coordinació de l’àrea de Transició Energètica podeu trobar el contacte al directori de serveis clicant en aquest enllaç.

L'equip energètic ofereix:

  • Informació al conjunt de la ciutadania sobre com reduir el consum energètic.
  • Assessorament a la població per tal de fer més entenedors els contractes i els rebuts energètics (tarifa, potència contractada, manteniment, impostos...).
  • Informació i suport amb la tramitació dels diferents ajuts i bonificacions disponibles.
  • La possibilitat de donar a conèixer bones pràctiques per optimitzar els consums, la importància dels aïllaments, recursos naturals i entendre el concepte d’eficiència energètica dels aparells elèctrics i tèrmics.
  • Coordinació amb els Serveis Socials municipals per oferir un assessorament acurat a les famílies vulnerabilitzades amb dificultats per fer front a les despeses energètiques.
  • Introducció en les novetats reguladores i els avantatges sobre l’autoproducció.

Com es fa?

Les famílies de Sant Feliu de Llobregat que ho desitgin es poden posar en contacte amb el Servei per tal de recopilar la informació necessària i poder fer un diagnòstic en la contractació dels subministraments, així com programar una cita a les oficines d'atenció al Palau Falguera. Durant aquesta primera visita, les agents energètiques analitzaran tots els aspectes que influeixen en el consum energètic de la llar: aparells elèctrics instal·lats, ús quotidià que se’n fa, tancaments i aïllaments de l’habitatge, etc. En cas de profunditzar en el diagnòstic, s'ofereix la possibilitat de visitar la llar i prendre unes mesures més acurades.

Tota la informació recollida, juntament amb les factures energètiques de la llar, serveixen per el·laborar el Pla d'Estalvi: proposar millores que poden ser tant de contractació energètica com de canvi d’hàbits, passant per consells per millorar algun aspecte de l’habitatge o un pla de substitució d’equips.

Per més informació

Entre la 4a i la 5a edició del Connecta’t es va desenvolupar un cicle d’assessoraments i formacions virtuals. Per més informació podeu visitar la pàgina on es recopilen totes les sessions.

Salta a la part superior