Festes populars

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
12/08/2020 17:59:40

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Cultura
Tota la informació cultural de la ciutat

 

10è Concurs de Microrelats de Sant Jordi a Sant Feliu

Per participar ca enviar històries de 140 caràcters via Twitter entre l'1 i el 30 d'abril de 2020, amb menció al compte de twitter @concurs_sj_sf exclusiu del concurs de microrelats. Enguany amb una categoria especial de relats amb l'etiqueta #enfemení.

Bases de participació:

  • El concurs de microrelats en català es farà via Twitter i s'emmarca a la XIII Setmana per la Llengua - Sant Jordi 2020 de Sant Feliu de Llobregat.
  • L'organitza el departament de Política Lingüística de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, i hi col·labora la Biblioteca Montserrat Roig, Sant Feliu Innova i l'associació literària "La Mordida".
  • Participar és fàcil! Únicament cal enviar un tweet o piulada (140 caràcters) amb menció al compte de twitter @concurs_sj_sf exclusiu del concurs de microrelats. El tema serà lliure i els relats han d'estar escrits en català. Enguany s'afegeix una categoria nova de premi per a relats amb l'etiqueta #enfemení.
  • Hi pot participar tothom que vulgui. Termini: de l'1 al 30 d'abril de 2020
  • El jurat estarà integrat per representants del Programa Municipal de Política Lingüística i el departament Sant Feliu Innova de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, la Biblioteca Montserrat Roig, l'associació literària "la Mordida" i representants d'una associació local relacionada amb l'àmbit de la cultura i l'empoderament femení.
  • Hi haurà un premi especial per al millor relat que ajudi a valoritzar el paper de la dona. Podran optar a aquest premi tots els relats que incloguin l'etiqueta #enfemení. Tots els relats que participin dins d'aquesta categoria també participaran a la categoria general del concurs. Aquesta nova modalitat de premi pot declarar-se desert en cas que el jurat consideri que cap relat compleix amb els requisits estipulats. En aquest cas el premi s'acumularia a la categoria general.

En tot cas, el total de premis serà de 5. Un mateix autor/a podrà rebre premi en totes dues categories.

  • Els 5 relats premiats es faran públics a través del lloc web municipal i la pàgina Facebook de l'Ajuntament de Sant Feliu. També es faran públics a les xarxes des del compte @concurs_sj_sf.
  • Premis. Els premis seran diferents obsequis culturals, gentilesa dels diferents membres del jurat. Mitjançant el compte de twitter del concurs es comunicarà als premiats el dia i lloc per a recollir el premi obtingut.