Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
23/04/2024 04:38:19

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Cultura
Tota la informació cultural de la ciutat

Cultura - Tota la informació cultural de la ciutat

Identificació

Biblioteca Montserrat Roig

La Biblioteca Montserrat Roig esdevé un centre de difusió i d'activitats culturals, i també de formació en noves tecnologies. Esdevé un aparador cultural, fomenta el gust per la lectura i facilita l'accés lliure i gratuït a la informació i al coneixement. La remodelació i ampliació de l'edifici de 2017 la converteix en un espai per desenvolupar-hi tot tipus d'inquietuds culturals.

Consulta els horaris

Planta baixa

 • Àrea infantil i Espai família  - Una zona molt més gran, amb racons per a l'estada dels petits lectors, en funció de l'edat.
 • Sala multimèdia - Amb 15 ordinadors, sistema de projecció i impressora 3D.
 • Sala "El temps de les cireres" - Un espai acollidor per fer tallers de diferents disciplines.

Planta 1

 • Recepció i informació.
 • Autonomia en el préstec - Les persones usuàries gestionaran elles mateixes el préstec. Es podrà fer el retorn de documents les 24 h des del caixer exterior de l'edifici.
 • Aquí ve de gust llegir! - Espais més confortables dedicats a la lectura de diaris i revistes, guies i literatura de viatges, així com a imatge i so.

Planta 2

 • Servei Internet i+ - Les persones usuàries disposen d'ordinadors amb connexió a Internet gratuïta durant 20 hores al mes.
 • Nous centres d'interès - S'han habilitat espais temàtics dedicats a la cuina i a l'hort i als productes del Parc Agrari.
 • Sala "L'agulla daurada" - Aquí es faran activitats adreçades als joves. També s'ha habilitat una zona amb publicacions d'interès per a aquest col·lectiu.

Planta 3

 • Llibres a la mida de cadascú - A les plantes 2 i 3 es troba el gruix del fons de la biblioteca, amb obres per satisfer els insteressos i gustos de tothom.

Xarxes socials

Icona per accedir al facebook de la biblioteca en una nova finestra del navegador      Icona per accedir al compte d'Instagram de la biblioteca en una nova finestra del navegador     Icona per accedir al bloc de la Biblioteca en una nova finestra del navegador  

Situació

C. Verge de Montserrat 0003 BX 02 (SANT FELIU DE LLOBREGAT)

Agenda

 • 24/04/2024 19:00
  Segismundo García és un comercial vingut a menys que creu haver trobat el negoci de la seva vida amb la venda de búnquers econòmics. Però Segismundo no està la seu millor moment i manté relacions bastants problemàtiques amb la seva família. Tres generacions de persones obsessionades amb l'ascens social i destinades a estrallar-se contínuament.
  Un llibre que permet somriure i sobretot extreure reflexions que ben segur animaran aquesta jornada dedicada a la lectura.

  A càrrec de: Maite Roldán
  Inscripció: Complert
  Nombre màxim de participants: 25
 • 30/04/2024 19:00
  En aquesta jornada del club de lectura en francès els participants tindran l'oportunitat de parlar dels seus llibres preferits. En aquesta trobada cada participant podrà parlar d'una obra que hagi sigut del seu grat o que l'hagi sorprès, o fet riure. Entre totes i tots s'enriquiran donant a conèixer els títols que me'ls els han agradat i aprofitaran per practicar l'idioma.

  A càrrec de: Mercè Sans
  Inscripció: Complert
  Nombre màxim de participants: 20
 • 04/05/2024 12:00
  En Patufet és un personatge popular català, representat per un nen molt menut. Él protagonista d'un dels contes tradicionals catalans més coneguts i que porta el mateix nom. El personatge es retroba en rondalles de tot Europa.
  El conte s'explica acompanyat de la música d'un ukelele.
  Que tenen en comú el conte d'En Patufet i la Rateta que Escombrava l'Escaleta?
  No us perdeu aquesta sessió de contes tan divertida i tan nostra.

  A càrrec de: Moi Aznar
  Inscripció: Lliure accés. Amb aforament limitat
 • 07/05/2024 18:00
  A cada una de les tres sessions ens centrem en alguna qüestió en concret (personatges, temps, narradors, arguments universals...) i a partir de diferents exercicis anem treballant diferents tècniques. Són sessions participatives en què pot participar gent de qualsevol nivell, la idea és que cadascú pugui treure'n alguna cosa. En anteriors ocasions a la Biblioteca, s'ha combinat gent que ja escrivia molt amb gent que ho provava per primer cop i sempre han funcionat bé.

  A càrrec de: Carme Verdoy
  Inscripció: Inscripció prèvia per telèfon o presencialment a partir del 24 d'abril.
  Nombre màxim de participants: 12 adults (més de 18 anys)
 • 09/05/2024 18:30
  Lagos, mediats dels noranta. En el marc d'una dictadura militar i en una Nigèria que ofereix poc o cap futur, Ifemelu i Obinze, dos adolescents atípics, s'enamoren apassionadament. Com a gran part de la seva generació, saben que abans o després hauran de deixar el país. Obinze sempre ha somiat amb viure als Estats Units, però és Ifemelu qui aconsegueix el visat per a viure amb la seva tia a Brooklyn i estudiar en la universitat. Mentre Obinze lluita contra la burocràcia per a reunir-se amb Ifemelu, ella es troba en una Amèrica on res és com s'imaginava, començant per la importància del color de la seva pell. Totes les seves experiències, desgràcies i aventures condueixen a una única pregunta: acabarà convertint-se en una «americanah»?

  A càrrec de: Ariane Amarantinis Strachan
  Inscripció: Complert
  Nombre màxim de participants: 20
Veure tots els esdeveniments
Salta a la part superior