Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
15/07/2020 10:23:12

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Notícies de l'àmbit de la salut

18/03/2020
Lectures: 2874
L'Ajuntament informa de l'evolució del coronavirus a la ciutat i de l'aplicació de les mesures de seguretat

Des del Departament de Salut s'han actualitzat les dades de les persones que han estat diagnosticades amb coronavirus al municipi, tot indicant que en aquest moment de mitigació ja no és possible determinar totalment la traçabilitat dels contagis i, per garantir la màxima seguretat, tothom que presenta símptomes s'està comptabilitzant com a positiu.

El número total de casos a Sant Feliu és de 18, una xifra que situa el nostre municipi per sota de la mitjana de l'entorn.

L'Ajuntament recorda que per contenir la propagació del virus i protegir els col·lectius més vulnerables, cal seguir les mesures establertes en relació amb la limitació de la circulació de la ciutadania. Així, només pot sortir al carrer per, entre d'altres, comprar productes bàsics, anar a la feina o per qüestions de força major.

Per tal de garantir el compliment d'aquestes mesures de confinament, efectius de la Policia Local han iniciat la realització de controls diaris a la via pública, tant a vianants com a vehicles.

Arran d'aquestes actuacions, que es realitzen en punts estàtics i aleatoris del municipi, els i les agents ja han aixecat les primeres actes amb infraccions a ciutadans i ciutadanes que han incomplert les mesures cautelars establertes per les autoritats sanitàries. La Policia Local trasllada a la Delegació del Govern un report diari amb aquestes actes, per tal que sigui aquest organisme qui finalment determini l'import de la sanció.

Des de l'Ajuntament es recorda a la ciutadania que cal quedar-se a casa i que els supòsits que justifiquen la circulació per la via pública són els següents:

  • Per comprar aliments, productes farmacèutics i de primera necessitat.
  • Per anar a centres sanitaris.
  • Per anar i tornar a la feina per fer "prestació laboral, professional o empresarial".
  • Per assistir i tenir cura de gent gran, menors, persones dependents, amb discapacitat o especialment vulnerables.
  • Desplaçaments a entitats financeres.
  • Desplaçaments per força major o situació de necessitat.


L'Ajuntament seguirà informant de forma permanent de mesures, recomanacions i sobre la situació general a la ciutat a través del web www.santfeliu.cat/mesurescoronavirus, a les xarxes socials i a l'informatiu de Ràdio Sant Feliu (www.radiosantfeliu.cat), que s'emet de dilluns a divendres, a les 13 h, al 105.3 FM.

Cal seguir les recomanacions de la Generalitat en termes de Salut Pública, a les quals es pot accedir a través d'aquest enllaç. Qualsevol informació sanitària s'ha de gestionar a través del telèfon 061, i les  emergències seran ateses al 112.

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar