Festes populars

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
28/03/2023 11:46:26

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Nadal i Reis
A Sant Feliu, el Nadal es viu

Campanya de Nadal del Comerç

L’encesa de l’enllumenat inaugura la campanya de Nadal

El divendres 2 de desembre es va celebrar la tradicional encesa de l’enllumenat dels carrers de Sant Feliu a la plaça de la Vila, amb un acte que va comptar amb la participació de l’alcalde, Oriol Bossa; del regidor de Comerç, Aitor Rivera, i de representants del consistori santfeliuenc. La celebració va culminar amb l’encesa efectiva dels LED de baix consum que integren tant 350 lluminàries, com cinc figures de grans dimensions, distribuïdes per tot el territori santfeliuenc, i que acompanyaran la ciutadania durant les festes.

Viu Comerç veu la llum

En l’acte d’encesa es va presentar en societat el nou logo de “Viu Comerç”, una marca que neix amb l’objectiu d’apropar el comerç a la ciutadania, i que a partir d’aquestes festes serà el referent al municipi per informar de les activitats de dinamització comercial, dels serveis i de la restauració de Sant Feliu. Bona mostra d’aquesta aposta per impulsar el teixit comercial és la creació de la nova imatge per a la guia Sant Feliu s’omple novament de màgia amb motiu de les festes nadalenques. Ajuntament i entitats organitzen diverses activitats i propostes durant el mes de desembre i els primers dies de gener, per gaudir en família d’aquestes tradicionals festes. comercial de la ciutat, un directori web intuïtiu, accessible i atractiu en què la ciutadania podrà consultar l’activitat econòmica de Sant Feliu, i que es pot visitar a https://viucomerc.santfeliu.cat

La Rosa, nova influencer del comerç local

La festa de l’encesa va comptar amb una convidada d’excepció: la capgrossa Rosa, que aterra a la ciutat per viure i gaudir del comerç local. La Rosa aproparà la ciutadania al sector comercial, de serveis i la restauració d’una manera amena i divertida. També recordarà els valors del comerç local i el paper destacat de l’activitat econòmica local com a element de cohesió social, des de la perspectiva d’una persona que viu Sant Feliu. La Rosa no ha estat creada a partir de cap persona real, però representa una ciutadana de Sant Feliu de Llobregat que viu la ciutat, que comparteix, compra i participa de la vida santfeliuenca. La Rosa formarà part de l’imaginari col·lectiu de la ciutat, que participa activament en els esdeveniments i activitats de Sant Feliu. Busqueu-la pels carrers de la ciutat!

Salta a la part superior