Soterrament

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
15/08/2020 19:17:43

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Soterrament

Soterrament

04/03/2020
Lectures: 902
Iniciades les obres d'adequació d'enllumenat públic per al soterrament

A causa de les obres de soterrament avui s'han començat a realitzar petites actuacions d'adequació de serveis públics a les zones properes a la traça ferroviària en el pas pel nucli urbà de la ciutat. Aquesta actuació consisteix en l'adequació de la xarxa de l'enllumenat públic que es troba afectada indirectament pel projecte del soterrament de les vies ferroviàries. La durada d'aquesta, es preveu que sigui de sis setmanes i es produiran petites afectacions en la circulació en la carretera Sànson en l'àmbit del Passatge del canal. Aquestes actuacions es realitzaran en tres punts:

- Carrer Vidal i Ribas i Bertrand amb Pi i Margall

- Carretera Laureà Miró a l'alçada amb  carrer de Josep Gaspà

- Carretera Sànson

Durant les setmanes vinents s'iniciaran altres treballs previs per a l'adequació dels serveis públics afectats pel soterrament. De forma inmediata, s'actuarà sobre la xarxa de fibra òptica municipal i en aquesta obra es crearan noves connexions de fibra i realitzar canvis en els punts situats al passatge Onze de Setembre, carrer de Constitució i riera de la Salut. Aquests treballs també afecten serveis com els correus i Aigües de Barcelona. A finals d'any ja es van realitzar les adequacions dels serveis de la xarxa d'Aigües de Barcelona a dues actuacions al carrer de Constitució amb la carretera de la Sànson i l'altra a la carretera Sànson número 7.

L'objectiu d'aquestes obres és preparar aquestes infraestructures de forma prèvia a la implantació de la constructora que s'encarregarà d'executar les obres del soterrament de les vies del ferrocarril. En tot moment, es garantirà el funcionament dels serveis públics als veïns i veïnes de la millor manera possible.

Inspeccions

Els propers dies i al llarg d'aquest primer semestre d'any, ADIF preveu visitar alguns immobles que delimiten amb les obres amb l'objectiu d'elaborar un recull documental previ de l'estat en el qual es troben aquestes construccions. Les inspeccions -que no es duran a terme de forma generalitzada perquè la majoria d'immobles no resulten sensibles a les afectacions que preveuen les obres- es realitzaran un cop la Direcció tècnica de l'obra hagi identificat quins edificis cal visitar i després que ADIF hagi contactat de forma directa amb presidents i propietaris de les finques a fi de poder concertar una trobada per inspeccionar els elements comuns.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar