Soterrament

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
03/08/2021 02:00:00

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Soterrament
La transformació de la ciutat

Adif reprèn les visites per documentar l'estat dels edificis més propers a l'obra del Soterrament

09/11/2020
Lectures: 1243
Adif reprèn les visites per documentar l'estat dels edificis més propers a l'obra del Soterrament

ADIF -promotora del Soterrament de les vies a Sant Feliu- reprèn a partir del 9 de novembre les visites de documentació de l'estat dels edificis que es troben més propers a l'obra. Aquestes tasques ja es van iniciar a principis del mes de març de 2020, amb la documentació exterior d'alguns immobles, però van quedar suspeses per l'estat d'alarma derivat de la crisi sanitària de la Covid-19. 

Així, TÜV SUD Iberia, empresa contractada per ADIF per avaluar i documentar l'estat actual dels immobles i equipaments propers a la zona afectada, reprèn ara les inspeccions. Es tracta d'exàmens visuals de l'estat actual de les localitzacions properes a les obres que tindran com a resultat un recull documental sobre com es troben aquestes construccions a l'actualitat.

Les inspeccions es realitzaran només en aquells casos en què ADIF ho consideri necessari tècnicament. Com a primer pas per a la realització d'aquest aixecament documental, els tècnics de l'empresa contactaran amb les presidències d'escala o persones responsables de les finques a visitar, i concertaran una data per realitzar les inspeccions visuals als espais comuns i a l'exterior de l'immoble.

Amb posterioritat a aquesta primera trobada, TÜV SUD Iberia penjarà cartells en els edificis plurifamiliars a inspeccionar, escollits per la Direcció de l'Obra d'ADIF, amb l'objectiu de concertar una data i hora per realitzar la inspecció de l'interior d'alguns habitatges. En el mateix cartell s'inclouran les dades de contacte dels tècnics per a qualsevol consulta sobre la logística d'aquest procés documental.

Un cop finalitzada la inspecció ocular, es realitzarà un informe d'estat i valoració de cada cas. S'entregarà una còpia a la persona propietària de l'immoble i una altra còpia serà dipositada per part d'ADIF davant de notari, durant un període aproximat de cinc anys.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior