Soterrament

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
30/03/2023 13:02:14

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Soterrament
La transformació de la ciutat

Adif anuncia afectacions durant els caps de setmana en el servei de rodalies per les obres del soterrament i del Corredor Mediterrani

12/01/2023
Lectures: 3234
Adif anuncia afectacions durant els caps de setmana en el servei de rodalies per les obres del soterrament i del Corredor Mediterrani

Adif ha anunciat l'inici d'una nova fase d'execució en les obres del soterrament a Sant Feliu i del futur Corredor Mediterrani a l'àrea de Castellbisbal a partir de divendres 13 de gener, de la que se'n derivaran una sèrie d'afectacions en el servei de rodalies durant els caps de setmana. La intervenció obligarà a habilitar, durant aproximadament deu setmanes i fins a finals del mes de març, un servei alternatiu per carretera per als darrers trens dels divendres, dissabtes i diumenges, i per als primers de dissabtes, diumenges i dilluns en el trajecte Cornellà-Martorell.

Les modificacions als horaris es poden consultar en el següent enllaç, a les pàgines web www.rodaliesdecatalunya.cat, www.renfe.com i www.adif.es, al telèfon d'informació 900 41 00 41, i a les apps Rodalies de Catalunya i Adif, així com a les xarxes socials @rodalies, @infoadif i @renfe. També es comunicaran per megafonia i per pantalles a les estacions i a l'interior dels trens. A mesura que avancin les obres, les afectacions s'aniran ajustant a les diferents situacions, garantint en tot moment la mobilitat dels i les usuàries del servei per carretera o amb trens especials.

El soterrament de les vies a Sant Feliu, una de les obres més rellevants del pla Transformem Rodalies

La intervenció a Sant Feliu, que permet seguir avançant segons el calendari previst amb el soterrament de les vies a la ciutat, consistirà en la instal·lació de quatre aparells de via, que permetran establir les condicions de circulació necessàries per al manteniment del servei ferroviari durant les obres. L'objectiu, segons explica Adif, és que a finals de març s'estableixi un règim de via única entre Molins de Rei i Sant Joan Despí, a excepció del tram de la pròpia estació, en la que continuarà existint la via doble per al creuament de trens.

Els aparells de via que s'instal·laran també comportaran operacions d'adaptació del sistema d'electrificació i de les instal·lacions de control del trànsit de trens, així com de seguretat i senyalització.

En paral·lel s'està executant l'estació provisional amb les corresponents andanes, que substituirà l'actual edifici de l'estació, i que es preveu es posin en funcionament una vegada estiguin instal·lats els aparells de via i s'hagin realitzat les proves de fiabilitat i funcionament.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior