Soterrament

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
20/04/2024 01:12:06

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Història del soterrament a Sant Feliu de Llobregat

Període 2011-2012

  • El 24 d’octubre de 2012 es produeix una reunió entre representants de l’Ajuntament al Congrés dels Diputats amb els cinc grups de la Cambra per reivindicar el soterrament.

    Veure la notícia del 24 d'octubre de 2012. "L'Ajuntament presenta al Congrés dels Diputats la reivindicació del soterrament"

  • El 19 juliol de 2012 el Pla Director d'Infraestructures (PDI) 2011-2020, aprovat pel Consell d'Administració de l'Autoritat del Transport Metropolità, recull el compromís i el finançament del soterrament. El programa de la xarxa ferroviària estatal incorpora el soterrament en les inversions de l'Estat en el Pla d'Infraestructures Ferroviàries de Rodalies de Barcelona 2008-2015.

  • Fins al mes de juliol de 2012 es van aprovar mocions de suport al soterrament en els ajuntaments de Castellbisbal, Cornellà, Martorell, Molins de Rei, El Papiol, Sant Joan Despí, Subirats i El Vendrell, i també als consells comarcals del Baix Llobregat, l’Alt Penedès i el Baix Penedès.

  • El 19 abril 2012 la Junta de Portaveus de l'Ajuntament presenta una esmena conjunta als Pressupostos Generals de l'Estat perquè s'inclogui el soterrament en els comptes de 2012.El 18 abril 2012 la Comissió de Territori i Sostenibilitat del Parlament de Catalunya aprova una resolució presentada per representants polítics d'ICV-EUiA, CiU, PSC, PP i ERC per reclamar la licitació del soterrament.

    Veure la notícia del 18 d'abril de 2012. "El soterrament, al Parlament i al Congrés dels Diputats"

  • Durant el mes de febrer de 2012 l’Ajuntament adreça a les alcaldies dels municipis amb estació de tren de la línia R4 de Rodalies una proposta perquè els seus plens aprovin una moció de suport al soterrament i demanin la millora de les freqüències de trens a la línia R4.

  • El 8 de febrer de 2012 diversos representants de l'Ajuntament demanen a la Generalitat la inclusió del soterrament en el marc del Pla de Rodalies 2011-2015 que el Ministeri de Foment ha de dur a terme per a la millora de la xarxa ferroviària metropolitana de la capital catalana.

    Veure la notícia del 8 de febrer de 2012. "El conseller Recoder i l'alcalde de Sant Feliu Coincideixen en la necessitat del soterrament de les vies" 

  • El 12 de desembre de 2011 es produeix una reunió entre representants de l’Ajuntament i la Generalitat per posar les bases que permetin la redacció d’un nou conveni entre ambdues administracions.

  • El 2 de novembre de 2011 l’alcalde de Sant Feliu, Jordi San José, i els portaveus dels grups municipals d’ICV-EUiA-ISF, CiU, PSC i PP i del responsable local d’ERC, es reuneixen al Parlament per reclamar l’execució del soterrament i demanar el suport unitari dels grups parlamentaris catalans.

    Veure la notícia del 2 de novembre de 2011. "L'alcalde i els portaveus municipals reben el suport dels grups del Parlament de Catalunya per al soterrament"

Salta a la part superior