Festa de Tardor

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
12/08/2020 17:56:58

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Festa de Tardor
Del 10 al 13 d'octubre de 2019

Els Ministrils actualitzen les músiques del seguici en un nou CD!

El grup de música Els Ministrils porta 25 anys posant música al ball d’entremesos de les Festa de Tardor.

El divendres 4 d’octubre, a les 22 h, es presentarà el CD “25 anys de Ministrils. Entremesos del seguici” a la Sala Ibèria.

Durant aquests 25 anys, la banda ha anat creixent en nombre de músics i instruments fins a convertir-se gairebé en una orquestra. Per això, amb aquest nou CD, ha decidit re-escriure i harmonitzar els 13 temes del CD original Seguici i Entremesos i afegir-hi tres: "Toc del Mocador d’Honor", "Ball dels Gegantons" i "Ball d’en Cesc el Bandoler". Més de 20 intèrprets han aportat instruments com el flabiol, el saxo, el violí o el llaüt. 

En el llibret del CD s’hi poden llegir les explicacions dels temes musicals i els seus autors. El disc es va gravar a Medusa Studio Barcelona a l’abril de 2019.

Precisament aquest any el Mocador d’Honor es lliurarà a Joan Díez, un dels impulsors dels Ministrils i cocreador de les músiques de les danses.

Punts de venda

El disc es pot comprar a La Nau, Cultura i Tradicions; a les botigues Tintoreria Consell, Veterinària Mas Lluí i Tots els sentits, i a les parades de les colles al carrer.