Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Inici
Mostrar panell d'identificació
Mostrar cercador global

Enquesta d'imatge municipal a Sant Feliu de Llobregat.

Desembre 2018

Presentem l'informe de l'enquesta encarregada per l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat amb l'objectiu d'avaluar la satisfacció de la ciutadania amb el seu municipi i amb la gestió municipal. Ha estat realitzada pel Gabinet d'Estudis Socials i Opinió Pública (GESOP) durant el mes de novembre de 2018.

L’informe està estructurat en quatre apartats:

  • Dades de les persones entrevistades: característiques sociodemogràfiques, posicionament polític i ideològic i hàbits formatius.
  • Valoració de la ciutat: grau de satisfacció de viure al municipi i anàlisi dels aspectes més positius i dels temes a millorar.
  • Gestió municipal: valoració de la gestió general i per àmbits i valoració dels serveis municipals.
  • Política municipal: coneixement del pacte de govern i valoració de l’alcalde i de la resta de líders dels principals partits locals.

D'altra banda, l'informe recull la intenció de vot de les persones enquestades i la corresponent estimació de resultats de les diferents formacions de cara a les eleccions municipals. L’informe inclou un capítol final amb les principals conclusions de l’estudi. Sempre que ha estat possible, els resultats es comparen amb els realitzats amb anterioritat al municipi, concretament els anys 2004, 2005, 2006, 2010 i 2015. A més de l’anàlisi dels resultats relatius al conjunt de la ciutat, l’informe posa especial èmfasi en l’explicació de les diferències detectades entre els segments de la població entrevistada, així com entre els diferents districtes de la ciutat.

Documents de l'informe