Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Inici
Mostrar panell d'identificació
Mostrar cercador global

Escolarització

Portes obertes de les escoles bressol per al curs 2023-2024

Les jornades de portes obertes pretenen ajudar a les famílies a triar la millor opció per als seus fills i filles. En aquestes jornades les direccions de les escoles explicaran el procés de preinscripció-matriculació juntament amb el Projecte Educatiu de Centre i resoldran totes aquelles consultes que puguin tenir les pesones assistents.

Publicació de l'oferta inicial de places per al curs 2023-2024

Aquesta oferta inicial diferencia entre places per alumant ordinari i places per alumant amb necessitats específiques de suport educatiu. La reserva de places per aquesta tipologia d'alumnat serà vigent fins el 31 d'agost, moment a partir del qual passaran a ser ordinàries. 

Preinscripcions per al curs 2023-2024 de les escoles públiques i concertades, del 6 al 20 de març

El procés de preinscripció per al curs escolar 2023-24 s'inicia el dilluns 6 de març en el cas dels ensenyaments de segon cicle d'educació infantil i primària, i el dimecres 8 del mateix mes per a l'ESO.

La preinscripció escolar. Suma't a l'educació que suma

A través del web de la Generalitat de Catalunya https://preinscripcio.gencat.cat) es pot accedir a tots els processos d'inscripció i matriculació de tota la oferta educativa de Catalunya

Llibret de les escoles públiques i concertades de Sant Feliu de Llobregat

Publicació amb l'objectiu d'oferir a les famílies informació d'interès de tots els centres educatius de la ciutat: les dades de contacte, la descripció dels equipaments i serveis que ofereixen i els seus trets més característics i singulars. Aquesta informació és complementària a les jornades de portes obertes que oferiran els centres educatius.

Jornades de portes obertes als centres educatius de Sant Feliu per al curs 2023-2024

Des del 9 de febrer i fins al 6 de març els centres d'educació de segon cicle d'Infantil i Primària i els d'Educació secundària obligatòria i Educació especial obren les portes per oferir jornades de visita a les famílies en el marc de la campanya d'escolarització del proper curs escolar.

Reunions informatives a les famílies que tenen infants que faran I3 el pròxim curs 2023-24

Les dates de les xerrades informatives que s'ofereixen a les famílies dels infants que el pròxim curs faran I3 (P3) son les següents:

  • Dimarts 7 de febrer, 17.30 h, a l'Escola Bressol Tambor
  • Dimecres 8 de febrer, 17.30 h, a l'Escola Bressol Patufet
  • Dimecres 15 de febrer, 17.30 h a l'Escola Bressol Fàbregas
  • Dijous 16 de febrer, 17.30 h, a l'Escola Bressol Ginesta
Dates de la preinscripció del curs 2023-2024

El procés de preinscripció per al curs escolar 2023-24 s'inicia el 6 de març en el cas dels ensenyaments de segon cicle d'educació infantil i primària, i el 8 del mateix mes per als d'educació secundària obligatòria. El termini per presentar la sol·licitud finalitza en ambdós casos dilluns 20 de març.

La preinscripció escolar a l'educació infantil (3-6 anys)

Pas a pas durant tot el procés de preinscripció, per entendre com funciona el sistema d'assignació de plaça als infants que accedeixen per primera vegada a l'escolarització en un centre educatiu determinat. 

Podcasts de la preinscripció escolar de la Generalitat de Catalunya

Explicació, pas a pas, de tot el que necessites saber per preinscriure el teu fill o filla: documentació, aspectes que cal tenir en compte a l'hora de triar centre, com funciona el sistema de puntuació per a l'assignació de places, documentació, fases clau del procés de preinscripció, què passa quan no s'obté plaça a cap dels centres demanats, etc.

Enllaços d'interès