Consistori

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
01/03/2021 01:04:04

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
El consistori

L'Ajuntament - El consistori

16/01/2020
Lectures: 652
Ampolla mig plena

Aquest mes de novembre el Ple municipal va debatre i aprovar el Pressupost de l'Ajuntament per a l'any 2020. Es tracta d'un pressupost de 46 milions d'euros que creix un 3,9% respecte de l'anterior. Els principals aspectes positius: la contenció del deute, la inclusió de partides vinculades al soterrament, i alguns increments en festes populars, programa de la Dona i LGTBI, participació ciutadana i en la partida de subvencions a les entitats. Els principals aspectes negatius: és un pressupost que mira enrere per poder tancar temes de l'anterior mandat que malauradament van quedar oberts, s'encareixen diversos serveis de neteja i de manteniment de la via pública, observem una reducció en partides de serveis socials... Per acabar-ho d'embolicar, es tracta d'un pressupost que es va portar a aprovació sense abans haver debatut i aprovat el Pla d'acció del mandat (PAM) i el Pressupost d'inversions del mandat (PIM) 2019 – 2023. Es tracta d'un pressupost pensat a curt termini, on ens manca la visió a llarg termini per uns anys que s'albiren complicats. Fins aquí, l'ampolla era mig buida.

A partir de les converses que des de Tots Som Sant Feliu hem mantingut amb el govern municipal, el Pressupost i la seva Memòria han incorporat algunes de les nostres propostes com l'auxiliar de conversa en anglès per a les escoles, fer de vianants el tram que resta del carrer de Falguera, la transformació del polígon de la riera de la Salut afavorint la connexió amb Collserola, la reforma cap a una plaça de la Vila més segura i amable... La bona disposició del govern municipal a escoltar i a considerar aquestes propostes i d'altres com la del Museu o la del passeig per a vianants al carrer del Pla al llarg del Parc Agrari que s'haurien d'incorporar amb l'aprovació del PAM i el PIM, ens han portat a veure l'ampolla mig plena.

Així, amb el vot d'abstenció de Tots Som Sant Feliu, hem permès l'aprovació d'un pressupost millorat que ha de fer avançar Sant Feliu.

 

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior