Consistori 2019 - 2023

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
12/07/2024 20:42:03

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
L'opinió dels grups municipals 2019-2023

El Sant Feliu que et mereixes

01/12/2022
Lectures: 1083
El Sant Feliu que et mereixes

El passat 4 de novembre he estat escollida candidata a l'alcaldia pels companys i companyes del PSC. Per a mi és una responsabilitat i un orgull continuar treballant per fer de Sant Feliu una ciutat ordenada, neta, segura, de convivència i progrés, així com per posar l'Ajuntament al servei dels santfeliuencs i santfeliuenques. Amb l'objectiu de liderar el govern de la ciutat, amb una àmplia majoria, amb un equip competent, capaç d'impulsar els projectes que la nostra ciutat necessita per no perdre el seu present i el seu futur davant la desídia de l'actual equip de govern.

Un equip de govern llastrat per la inacció, l'opacitat, la falta de participació i les seves pròpies errades. Com a exemple: a data d'avui el govern d'ERC-Comuns no ha presentat el projecte de pressupostos 2023. Es tracta d'una renúncia inexcusable, més quan han deixat els comptes municipals amb un dèficit milionari. Això sí, al Ple del 27 d'octubre el govern va aprovar una pujada de taxes i preus públics del 8,5%. La qual cosa s'afegeix a un encariment del 9,5% aquest mateix any de les escoles bressol municipals i de l'escola de música.

En l'actual context d'inflació, la majoria de municipis de la comarca han congelat la pressió fiscal per tal de contribuir solidàriament a l'esforç que ja estan fent les famílies, comerços i empreses. Malauradament, el nostre Ajuntament és una excepció.

En aquest mateix ple l'oposició va presentar una moció que es va aprovar amb majoria, amb el vots en contra d' ERC i Comuns perquè rectifiquessin la seva petició  a ADIF de modificar l'emplaçament de la futura estació de tren. Es tractava d'una ocurrència decidida unilateralment pel govern municipal que podria haver endarrerit dos anys l'execució de l'obra i que hauria suposat un perjudici molt greu per a Sant Feliu. Ens consta que l'ajuntament ha desistit.

Per tot això, Sant Feliu requereix d'un nou projecte que planifiqui i gestioni els serveis amb responsabilitat, pensant en el benestar i el futur de la ciutat i la seva ciutadania.

Estem preparats per governar, estem convençuts i tenim projecte per fer realitat el Sant Feliu que et mereixes.

Salta a la part superior