Consistori 2019 - 2023

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
12/07/2024 20:19:30

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
L'opinió dels grups municipals 2019-2023

Sant Feliu, avança!

29/03/2023
Lectures: 1227
Sant Feliu, avança!

Aquest és l'últim article dels grups municipals d'aquest mandat, i des del grup republicà, des del govern i l'alcaldia, volem agrair la feina que han fet totes les treballadores i treballadors de la ciutat per fer possible que la ciutat avanci a tan bon ritme. No és una impressió o una opinió personal, sinó que així ho certifiquen els estudis d'opinió: la ciutadania de Sant Feliu està satisfeta amb la gestió d'aquest govern i està contenta de viure a la nostra ciutat. Segur que hi ha aspectes que encara cal millorar, però Sant Feliu avança i ho fa amb pas ferm.

El proper govern tindrà la responsabilitat de seguir amb aquest progrés i continuar amb la transformació de l'administració i les polítiques socials que l'han caracteritzat. I tot això caldrà seguir-ho fent al costat de la gent, deixant enrere la política de sempre i seguir reformulant els canals entre la ciutadania i les persones que els representen. Som conscients que queda feina per fer, que la farem amb determinació i que seran quatre anys on veurem com avança la ciutat amb el final del soterrament, una transformació històrica de la ciutat i on l'alcalde Oriol Bossa i el seu equip haurà de posar les millors bases d'aquesta nova era que la ciutat veurà arribar. Estem segurs que ho farà més fort que mai i amb la clara idea d'un Sant Feliu que avança.

Durant aquests quatre anys governant la ciutat, hem pogut conèixer les adversitats de liderar una ciutat, hem superat, amb nota, la gestió d'una pandèmia mundial, hem hagut de resoldre conflictes heretats d'altres mandats, i ho fem orgullosos d'haver pres decisions, d'haver-nos implicat i de no haver defugit els temes delicats, sinó que els hem afrontat de cara i ens n'hem sortit, perquè la gent ens ha donat la seva confiança precisament per això, perquè estem preparats i preparades per fer-ho i volem seguir fent-ho.

Defugint la vella política, hi hem posat les bases del Sant Feliu del futur, treballant per una transformació econòmica que passi perquè la nostra ciutat sigui un reclam d'oportunitats, de noves propostes sostenibles i que ajudin a projectar Sant Feliu al món.

Ens hi hem deixat la pell, i ho seguirem fent, perquè ens sentim orgullosos d'aquest Sant Feliu que avança.

www.santfeliu.cat/erc

Salta a la part superior