Consistori 2019 - 2023

Link to ObjectExecute action
Inici
Mostrar panell d'identificació
Mostrar cercador global

L'Ajuntament - L'opinió dels grups municipals 2019-2023

Logo del Grup Municipal Sant Feliu en Comú Podem Sant Feliu en Comú Podem
01/12/2022 Sant Feliu pel dret a l'habitatge: adjudicats més de 120 pisos de lloguer públic durant el mes de novembr

A Sant Feliu treballem des de fa més de 10 anys per garantir el dret a l'habitatge com un dret més de ciutadania, malgrat que la competència no és municipal i essent conscients que les polítiques actives de promoció de l'habitatge triguen a donar els seus fruits.

01/07/2022 Sant Feliu agrada

Als santfeliuencs i les santfeliuenques els agrada viure a Sant Feliu i aquesta satisfacció s'ha incrementat amb el temps. La majoria de les persones comparteixen que la nostra ciutat ha millorat ens els darrers anys i tenen confiança en el nostre futur comú (un 80 % confien que millorarà encara més en els propers anys).

01/04/2022 No a la guerra és no a la guerra

El 2003 la gent de Sant Feliu vàrem donar suport massivament a les mobilitzacions del NO A LA GUERRA per rebutjar l'atac dels Estats Units contra l'Iraq. Gairebé vint anys després dels trens plens per anar a les protestes, el passat 28 de febrer omplíem la plaça de la Vila contra l'atac de Rússia a Ucraïna, un immens patiment per a la població civil.

01/12/2021 Sant Feliu a consulta amb pas ferm i mirada ampla

Entre el 8 i el 21 de novembre tenia lloc la consulta ciutadana sobre el projecte que havia de guiar la urbanització de l'espai alliberat al que donarà lloc el soterrament de les vies del tren.

27/07/2022 Sant Feliu agrada

Als santfeliuencs i les santfeliuenques els agrada viure a Sant Feliu i aquesta satisfacció s'ha incrementat amb el temps. La majoria de les persones comparteixen que la nostra ciutat ha millorat ens els darrers anys i tenen confiança en el nostre futur comú (un 80 % confien que millorarà encara més en els propers anys).

01/07/2021 Mig mandat i soterrament en marxa

Just ha fet dos anys de la presa de possessió de la Lídia Muñoz com a alcaldessa de Sant Feliu, i amb aquesta efemèride, la constitució del nou govern. Dos anys marcats per dos esdeveniments, l'un de molt esperat, l'altre completament inesperat. Soterrament i pandèmia.

01/03/2021 Un any de pandèmia en una paraula

Aquest últim any no ha estat un any qualsevol a les nostres vides. La societat sencera hem patit, i patim encara, una situació per la qual mai ningú ens havia preparat, tot i que les pandèmies són una constant en la història humana.

01/12/2020 Sant Feliu en Comú Podem, seguim

Sant Feliu en Comú Podem albirem el quart semestre de mandat amb tota la força i l'empenta que donen haver aprovat el Pacte de Ciutat, el Pla d'Actuació del Mandat i el pressupost 2021 amb amplis consensos.

01/07/2020 Post COVID-19 amb justícia social

La gent de Sant Feliu en Comú Podem a l'Ajuntament, davant d'una crisi descomunal, hem respost a primera línia des del primer minut. Ara treballem per dissenyar una sortida de la situació perquè no paguem les de sempre.

25/07/2019 Nova alcaldia, nou govern, noves oportunitats

En primer lloc, a Sant Feliu En Comú Podem volem obrir aquesta nova etapa agraint el suport de les 4.822 persones que ens van fer confiança a les eleccions municipals del 26 de maig.

Xarxes socials de Sant Feliu en Comú Podem

Facebook de Sant Feliu en Comú Podem Twitter de Sant Feliu en Comú Podem Instagram de Sant Feliu en Comú Podem YouTube de Sant Feliu en Comú Podem

Més opinions:

Grup municipal Sant Feliu en Comú Podem. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipaldel ERC-AM. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal PSC-CP. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal de Ciutadans. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal Tots Som Sant Feliu. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal VxSF. Accés a tots els seus articles d'opinió