Consistori

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
29/05/2023 13:53:18

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
L'opinió dels grups municipals

Sant Feliu en Comú Podem, seguim

01/12/2020
Lectures: 1584
Sant Feliu en Comú Podem, seguim

Sant Feliu en Comú Podem albirem el quart semestre de mandat amb tota la força i l'empenta que donen haver aprovat el Pacte de Ciutat, el Pla d'Actuació del Mandat i el pressupost 2021 amb amplis consensos.

Encara sumits a la segona onada de la pandèmia, conduïm la ciutat a velocitat de creuer i rumb  clar cap als seus reptes més grans: superar la pandèmia, superar la crisi i abordar les obres del soterrament. I ho fem en col·laboració amb les altres administracions amb mà ferma defensant drets i serveis públics, i amb l'ajuda de l'Escut Social impulsat pel Govern de l'Estat, del qual participem.

Un Pacte de Ciutat aprovat per unanimitat en què han participat agents socials, que s'ha centrat en la lluita contra la pandèmia i les lliçons que ens ha deixat: més igualtat, repte mediambiental i lluita contra la crisi. El nivell d'acord assolit és potser una fita que prendrà més importància a mesura que la veiem des del futur.

Un Pla d'Actuació del Mandat (PAM) al qual s'ha integrat el Pacte de Ciutat, que precisa amb detall l'acord de govern de Sant Feliu en Comú Podem i ERC i que posa l'accent en l'aposta per l'habitatge públic de lloguer, la lluita contra el canvi climàtic, l'erradicació de la violència masclista, la defensa de l'escola pública, la participació ciutadana i la transparència. Un PAM que aterra a la realitat local els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i ens connecta amb els reptes globals.

El pressupost 2021 és excepcional. Aprovat també amb un alt grau de consens, que tradueix els 8 eixos del PAM en diners per desenvolupar polítiques centrades en la lluita contra totes les desigualtats i que també concreta inversions amb un fort accent social i mediambiental. Un pressupost que es veurà augmentat amb fons extraordinaris del Govern de l'Estat per desenvolupar polítiques per superar la pandèmia i la crisi.

Sant Feliu En Comú-Podem continuarem treballant amb tota la il·lusió per la ciutat i per assolir el proper 14 de febrer un canvi de govern a Catalunya de la mà de la nostra candidata, Jéssica Albiach, que ens permeti sortir encara amb més força d'aquesta maleïda pandèmia i de la crisi, per assolir aquest futur brillant que perseguim plegades, amb totes vosaltres.

Rebeu una cordial abraçada.

Manuel Leiva, portaveu del Grup Municipal Sant Feliu en Comú Podem

www.santfeliu.cat/santfeliuencomupodem

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior