Consistori

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
29/05/2023 00:08:12

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
L'opinió dels grups municipals

Un any de pandèmia en una paraula

01/03/2021
Lectures: 807
Un any de pandèmia en una paraula

Aquest últim any no ha estat un any qualsevol a les nostres vides. La societat sencera hem patit, i patim encara, una situació per la qual mai ningú ens havia preparat, tot i que les pandèmies són una constant en la història humana.

Milers de persones ens han deixat per sempre, molts més milers amb greus afectacions a la salut i serveis sanitaris al límit. Cap persona està lliure de l'amenaça o de la realitat de la pandèmia, en primera persona o al seu entorn proper.

Un any després i gràcies a la ciència, l'horitzó sembla que comença a ser més clar, però encara ens queda un gran esforç per endavant per vèncer definitivament la maleïda malaltia.

En aquest any, el govern de Sant Feliu hem fet un esforç a l'altura del que ha fet la societat santfeliuenca en el seu conjunt, com no podia ser d'una altra manera.

Hem pres decisions difícils, a temps real, hem adaptat els mecanismes de treball de l'Administració pública local, hem mantingut un alt nivell de prestació dels serveis fonamentals i ho hem fet pensant sempre en el bé comú. Amb algun error potser, però amb la màxima dedicació, compromís i perseverança.

Hem alliberat milions d'euros de recursos per combatre la crisi econòmica derivada, hem cercat els màxims consensos possibles amb el Pacte de Ciutat i hem seguit amb perseverança i insistència les autoritats ferroviàries perquè les obres del soterrament de les vies agafin velocitat de creuer aquesta mateixa primavera. I tot això, alhora que fèiem que l'Administració continués funcionant al màxim nivell mentre s'adaptava de manera accelerada a la nova situació.

Res de tot això seria possible sense el concurs d'unes treballadores dels serveis públics compromeses amb la seva feina, ni sense l'exemple de responsabilitat de la pròpia societat, que ens ha demostrat dia a dia al llarg d'aquest any duríssim. L'enorme tasca dels i les treballadores públiques i dels serveis fonamentals, que ha visualitzat que són el sosteniment de la vida, han estat i són el nostre millor exemple per tirar endavant.

Des d'aquesta tribuna volíem resumir aquest any i ens ha sortit només una paraula: GRÀCIES.

Volem donar-vos les gràcies a tothom i encoratjar-vos a seguir endavant. Hem plantat cara a la maleïda pandèmia tot un any, ho continuem fent dia a dia, i un cop superada anirem molt més lluny encara.

Gràcies Sant Feliu, salut i força.

www.santfeliu.cat/santfeliuencomupodem

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior