Consistori 2019 - 2023

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
12/07/2024 20:22:59

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
L'opinió dels grups municipals 2019-2023

Sant Feliu agrada

01/07/2022
Lectures: 617
Sant Feliu agrada

Als santfeliuencs i les santfeliuenques els agrada viure a Sant Feliu i aquesta satisfacció s'ha incrementat amb el temps. La majoria de les persones comparteixen que la nostra ciutat ha millorat ens els darrers anys i tenen confiança en el nostre futur comú (un 80 % confien que millorarà encara més en els propers anys).

Aquesta és la primera conclusió de l'enquesta elaborada pel Gabinet d'Estudis Socials i Opinió Pública (GESOP), en la qual el 90 % de les persones enquestades diuen estar molt o bastant satisfetes de residir a Sant Feliu.

L'estudi també indica que la gestió municipal té la valoració més alta de les dues darreres dècades. La ciutadania consultada puntua amb un 6,1 l'acció de l'actual govern municipal, i tots els serveis municipals, per separat, també reben una puntuació al voltant del notable.

Quan la gent respon sobre què li agrada de Sant Feliu, parla de qualitat de vida, destacant l'ambient tranquil, la bona comunicació, les zones verdes o els transports. Així doncs, la percepció que a Sant Feliu es viu bé es posa de manifest en aquest estudi, en una ciutat que hem sabut construir entre totes i tots, prioritzant la cohesió social, l'habitabilitat i el sentiment de comunitat. Una ciutat orgullosa i una ciutadania que se sent satisfeta del que hem aconseguit en comú.

Però la qualitat de vida també es mesura amb altres factors: millora la nota en cultura i oci, sí. En equipaments, també. Però hi ha un altre factor clau: l'atur se situa en mínims històrics. Un element fonamental que té influència directa en la vida de les persones.

Sant Feliu ha registrat al juny un descens de 38 persones en situació d'atur, fet que representa una baixada del 2,2 % respecte del mes anterior. I aquest no és un fet puntual, és una tendència sustentada gràcies a la feina incansable dels serveis de Promoció Econòmica de l'Ajuntament, i també a la magnífica tasca que la meva companya Yolanda Díaz està desenvolupant des del Ministeri de Treball, en benefici de la majoria.

Més i millor ocupació i uns serveis públics de qualitat i per a tothom. Anem pel bon camí! I Sant Feliu en Comú Podem som la garantia de continuar avançant amb els mateixos valors i objectius, per millorar encara més la vida dels santfeliuencs i santfeliuenques i per fer de Sant Feliu una ciutat encara millor!

Salta a la part superior