Consistori 2019 - 2023

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
23/06/2024 19:17:59

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
L'opinió dels grups municipals 2019-2023

L'Ajuntament - L'opinió dels grups municipals 2019-2023

Logo del Grup Municipal ERC-AM Esquerra Republicana de Catalunya - Acord Municipal 
29/03/2023 Sant Feliu, avança!

Aquest és l'últim article dels grups municipals d'aquest mandat, i des del grup republicà, des del govern i l'alcaldia, volem agrair la feina que han fet totes les treballadores i treballadors de la ciutat per fer possible que la ciutat avanci a tan bon ritme.

01/12/2022 Responsabilitat i actuació

Aquest 2022 ha estat un any en què tots els ajuntaments del país han vist com factors aliens a la ciutat han influït de ple en la vida de la ciutadania i per tant en la presa de decisions que el govern, liderat per l'Oriol Bossa, ha hagut de prendre.

01/07/2022 Sort i encerts, alcalde!

Després de 83 anys tornem a l'alcaldia de la nostra ciutat. I ens venen al record totes les companyes i companys que avui s'haurien emocionat amb nosaltres en veure aquesta fita. Allà on siguin, segur que ens acompanyen amb un somriure i el puny alçat.

01/04/2022 Agenda Urbana de Sant Feliu

El 2015 l'Assemblea General de Nacions Unides va aprovar la resolució Transformar el nostre món: l'Agenda 2030 per al desenvolupament sostenible. Una Agenda que conté 17 objectius de desenvolupament sostenible (ODS) amb 169 fites associades per avançar cap al desenvolupament sostenible a escala global. D'aquests, cal destacar l'objectiu número 11 vinculat a la consecució d'una ciutat inclusiva, segura, resilient i sostenible.

01/12/2021 Consulta històrica

Quan es va decidir fer una Consulta? Realitzar una Consulta ciutadana es va decidir el febrer de 2018 en una Ponència Unitària del Soterrament, que la preveia inicialment pel novembre de 2019. En aquella Ponència tots els grups municipals representats van estar d'acord que la ciutadania tingués l'última paraula sobre el projecte urbanístic en l'espai alliberat pel soterrament.

27/07/2022 Sort i encerts, alcalde!

Després de 83 anys tornem a l'alcaldia de la nostra ciutat. I ens venen al record totes les companyes i companys que avui s'haurien emocionat amb nosaltres en veure aquesta fita. Allà on siguin, segur que ens acompanyen amb un somriure i el puny alçat.

01/07/2021 La regulació de les subvencions

Des del 2003 els Ajuntaments que pretenen atorgar subvencions tenen l'obligació legal d'aprovar el Pla Estratègic de Subvencions (PES). El darrer mes d'abril, el PES va ser aprovat per unanimitat. Tenir-lo aprovat per aquest mandat era una prioritat del govern municipal, amb l'objectiu estratègic de posar a l'abast de la ciutadania la informació pública i amb l'objectiu operatiu d'implementar un sistema d'integritat institucional.

01/03/2021 Una mobilització de recursos sense precedents

El dijous 25 de febrer vam aprovar una mobilització de recursos sense precedents, per reactivar la ciutat en l'àmbit econòmic i social, i fer front a la crisi. Gairebé vuit milions d'euros per pal·liar els efectes d'aquesta crisi.

01/12/2020 Un pressupost responsable

La crisi sanitària ha tingut un impacte enorme en l'execució del pressupost del 2020, i en la gestió i en l'elaboració del pressupost del 2021.

01/07/2020 Fer costat a la ciutat

Per a una ciutat com la nostra, tenir un teixit comercial viu i dinàmic és de vital importància, i per això la dinamització del comerç local és i serà una prioritat del Govern municipal.

25/07/2019 Govern del canvi

El darrer 15 de juny vam constituir el Ple de l'Ajuntament que tindrà el mandat de fer política municipal els propers 4 anys.

Xarxes socials d'Esquerra Republicana de Catalunya - Acord Municipal:

Facebook d'Esquerra Republicana de Catalunya - Acord Municipal Twitter d'Esquerra Republicana de Catalunya - Acord Municipal Instagram d'Esquerra Republicana de Catalunya - Acord Municipal

Més opinions:

Grup municipal Sant Feliu en Comú Podem. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipaldel ERC-AM. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal PSC-CP. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal de Ciutadans. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal Tots Som Sant Feliu. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal VxSF. Accés a tots els seus articles d'opinió

Salta a la part superior