Consistori 2019 - 2023

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
18/07/2024 22:00:16

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
L'opinió dels grups municipals 2019-2023

L'Ajuntament - L'opinió dels grups municipals 2019-2023

Logo del Grup Municipal Tots Som Sant Feliu Tots Som Sant Feliu
01/12/2022 Cuidem el comerç, cuidem Sant Feliu

Si volem que Sant Feliu de Llobregat sigui una ciutat viva, dinàmica i cohesionada, cal que esdevingui una ciutat que potencia l'activitat econòmica. En el Ple de l'Ajuntament del passat mes d'octubre, l'equip de govern municipal va presentar una proposta d'ordenances fiscals per a l'any 2023 que suposava un fort increment de l'Impost de Béns Immobles (IBI) destinat al comerç, als aparcaments i als magatzems.

29/03/2023 Final de curs amb assignatures pendents

De les pitjors coses que li pot passar a una ciutat és tenir un Ajuntament que no governi. Governar implica establir prioritats, assumir riscos i responsabilitats, impulsar propostes i treballar per assolir un model de ciutat. La presentació d'una proposta de pressupost anual és un dels mínims que un govern municipal ha de fer, ja que el pressupost és la plasmació de la voluntat política i de l'acció de govern per a l'any que ha de venir.

01/07/2022 La força decisiva

Davant de la renúncia de l'alcaldessa Lídia Muñoz i de la convocatòria d'un nou Ple d'investidura a un any de la finalització del mandat municipal, des de Tots Som Sant Feliu hem optat per continuar exercint una oposició constructiva, garantint la governabilitat i condicionant el nostre suport al relleu a l'alcaldia a l'acompliment de 6 actuacions per fer un Sant Feliu millor.

01/04/2022 Casal de Colles

Un dels motius que més ens fan enorgullir com a santfeliuencs i santfeliuenques és la nostra Festa de Tardor amb el Seguici, el Correfoc, la Cercavila i tot un seguit d'activitats que gràcies a l'organització de les entitats de cultura tradicional i popular fan d'uns dies d'octubre la FESTA MAJOR, amb majúscules, de Sant Feliu de Llobregat.

01/12/2021 El futur de la cimentera Sànson

A la falda de la muntanya del Puig d'Olorda, envoltada pel Parc Natural de la Serra de Collserola, tenim a Sant Feliu de Llobregat una enorme zona industrial abandonada, degradada, sense cap mena d'activitat des de fa més de 10 anys i també d'important impacte paisatgístic. Actualment l'espai de la Cimentera Sànson ocupa una superfície total de més de 160.000 mz.

27/07/2022 La força decisiva

Davant de la renúncia de l'alcaldessa Lídia Muñoz i de la convocatòria d'un nou Ple d'investidura a un any de la finalització del mandat municipal, des de Tots Som Sant Feliu hem optat per continuar exercint una oposició constructiva, garantint la governabilitat i condicionant el nostre suport al relleu a l'alcaldia a l'acompliment de 6 actuacions per fer un Sant Feliu millo.

01/07/2021 2 anys perduts

El passat 10 de juny va fer 2 anys de l'inici del mandat municipal. Des de Tots Som Sant Feliu, ens agradaria poder fer una valoració positiva de l'acció del govern municipal de SFeCP i ERC durant aquest temps.

01/03/2021 Visió de ciutat

El passat mes de desembre, l'Equip de Govern de SFeCP i ERC va proposar al Ple municipal impulsar un avanç de modificació del Pla General Metropolità en l'àmbit de la riera de la Salut, que va haver de ser retirat en no tenir el nostre suport. Des de Tots Som Sant Feliu, no podem acceptar una proposta que entenem que és un pedaç, car es restringeix al polígon de la riera de la Salut, bandejant els polígons industrials de Masor i Multindus (els del costat del cementiri i de Can Calders) i envoltant d'habitatge la zona industrial restant, sense resoldre la connectivitat rodada entre els barris de les Grases i el Mas Lluí, i plantejant la construcció d'habitatge a les zones verdes i d'equipaments del barri del Mas Lluí.

01/12/2020 Muts i a la gàbia

Des d'aquest estiu, els grups municipals de l'oposició tan sols tenim aquest espai als mitjans per expressar la nostra opinió.

01/07/2020 Mirar endavant

Els darrers tres mesos han estat molt desesperançadors. Hem vist com un virus desconegut per tothom s'escampava pel món provocant patiment, mort i desconcert. De la nit al dia, ens hem trobat confinats a casa, les escoles tancades, teletreballant en el millor dels casos, i amb tota l'activitat reduïda al mínim indispensable, sense poder trobar-nos ni abraçar les persones que estimem.

25/07/2019 Al servei de les persones de Sant Feliu de Llobregat

En primer terme volem donar les gràcies a totes les persones que mitjançant la seva confiança han permès que Tots Som Sant Feliu obtingués 1.865 vots en les eleccions municipals del 26 de maig i els dos regidors a l'Ajuntament.

Xarxes socials de Tots Som Sant Feliu:

Facebook de Tots Som sant Feliu Twitter de Tots Som sant Feliu Instagram de Tots Som sant Feliu YouTube de Tots Som sant Feliu

Més opinions:

Grup municipal Sant Feliu en Comú Podem. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipaldel ERC-AM. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal PSC-CP. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal de Ciutadans. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal Tots Som Sant Feliu. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal VxSF. Accés a tots els seus articles d'opinió

Salta a la part superior