El Ple

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/09/2020 16:27:43

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Ple Municipal

L'Ajuntament - Ple Municipal

27/11/2019
Lectures: 675
El ple municipal de novembre proposarà l'adhesió a diferents manifestos de caràcter marcadament social

El proper dijous 28 de novembre, a partir de les 18 h, tindrà lloc el penúltim ple municipal de l'any. L'ordre del dia inclou un total de 22 punts i 6 mocions.

La primera moció de la sessió proposarà l'adhesió al Manifest del Dia internacional contra les violències masclistes, text que es va llegir el 25 de novembre passat en un acte a la plaça de la Vila per part de la regidora de Feminismes i LGTBI Loren Rider.

El Dia universal dels Drets dels infants i adolescents de Catalunya serà el tema principal de la següent moció que es tractarà al ple. El text, que planteja l'adhesió al manifest del 20 de novembre, exposa les diferents temàtiques treballades pels membres del Consell nacional dels infants i els adolescents de Catalunya, com la igualtat de gènere, l'educació de qualitat o l'acció climàtica, entre d'altres.

Una altra moció del plenari de novembre suggerirà l'adhesió al manifest santfeliuenc en favor dels drets de les persones amb discapacitat, en què es denuncien clars retrocessos en educació i feina per a les persones amb diversitat funcional, i es demana especial cura en el compliment de la nova Llei d'accessibilitat.

Dins l'apartat de mocions d'àmbit general la Junta de portaveus portarà al ple una moció d'adhesió al Dia internacional contra la SIDA, que se celebra l'1 de desembre. Les altres dues mocions del ple tractaran aspectes de caire més administratiu com l'assignació per assistències al ple de constitució de l'actual consistori i el cessament de l'actual cap de comunicació.

D'altra banda es preveu aprovar al ple de novembre la proposta de tarifes d'abonaments d'activitats i serveis del Complex Municipal de Piscines. Els regidors i regidores també tractaran durant la sessió les revisions de preus de dos contractes, concretament aquells relacionats amb els serveis de manteniment de l'arbrat i el de neteja de parcs i jardins.

L'habitatge, una prioritat de mandat

L'impuls de les polítiques d'habitatge serà un dels temes destacats del ple de novembre. D'una banda es preveu aprovar inicialment la desafectació de 4 béns immobles situats a la quarta planta del carrer del Pla, un acte administratiu per formalitzar la cessió gratuïta a l'IMPSOL perquè hi construeixi habitatges de protecció oficial. Un altre punt  contempla donar llum verda a la concessió de subvencions a aquelles persones propietàries d'habitatges que els posin a disposició de la borsa de lloguer social.

En la sessió plenària també es donarà compte d'un acord relatiu a la promoció de 90 habitatges de lloguer amb serveis per a persones grans autònomes, que s'edificaran en la finca situada en la confluència entre els carrers de Clementina Arderiu, Marquès de Monistrol i Joan de Batlle.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar