Notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
29/05/2023 02:11:03

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Nadal i Reis
A Sant Feliu, el Nadal es viu

Els Reis arriben a les 18 h al Palau Falguera per a la tradicional cavalcada

22/12/2022
Lectures: 2845
Els Reis arriben a les 18 h al Palau Falguera per a la tradicional cavalcada

Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar arriben a Sant Feliu avui, 5 de gener, a les 18 h als jardins del Palau Falguera, per iniciar la tradicional cavalcada que finalitzarà a la plaça de la Vila a les 20.30 h. El recorregut de la cavalcada anirà pels carrers de Sant Josep, Prolongació de Falguera, Laureà Miró, Hospitalet, Miquel Coll i Alentorn, passeig dels Pins, Laureà Miró, Jacint Verdaguer, Sant Llorenç, passeig Bertrand, Pi i Margall i plaça de la Vila. El recorregut es podrà seguir per Twitter. I compartirem els millors moments per Instagram.

Com lliurar la carta

El patge reial Shelín i els seus ajudants vetllaran aquestes festes perquè els desitjos i cartes dels nens i nenes de Sant Feliu arribin a mans dels Reis Mags. Les cartes es van poder lliurar al campament, i avui, el dia de la cavalcada. També es van poder entregar a diversos patges situats als eixos comercials del municipi, concretament el 2 de gener, d'11 a 13 h, i el 3 i 4 de gener de 17.30 a 20 h. Els nens i les nenes de Sant Feliu també poden fer arribar la seva carta per correu electrònic a l'adreça shelin@santfeliu.cat.

Campament del patge Shelín

El campament del patge Shelín va romandre obert al Palau Falguera el dia 3 de gener, de 17 a 20.30 h, i el 4 de gener, d'11 a 14 h, i de 17 a 20.30 h.

Durant els dos dies es va poder entregar la carta al Patge Shelín al Saló dels Àustries i visitar les seves estances. També va haver tallers a la Mina del Carbonet amb Diversitat Lúdica, l'espectacle itinerant dels Xanquers Reials; Jocs Gegants i Quirates a càrrec de Quiràlia; Escales musicals i Apilablocs a càrrec de GAAC; tallers reials de goma eva amb Qukades; Maquillatge i boles de Nadal de feltre amb Niu de Llum, i, a la terrassa del Palau Falguera, es va poder entrar al Planetari reial amb Polaris Lleure.

L'actriu i narradora Susagna Navó va explicar Contes per menuts a l'Espai del conte (planta baixa de la Sala d'exposicions), el dimarts 3 de gener, de 17.30 a 19.30 h, cada 20 minuts, i el dimecres 4 de gener, de 11.30 a 13.30 h i de 17.30 a 19.30 h, cada 20 minuts.

Als jardins del Palau Falguera hi havia una zona de restauració amb creperia, burritos i cotó de sucre, i vau poder deixar els vostres missatges al camell dels desitjos de Calaix de Sastre.

Només el dimecres 4 de gener va haver Tallers reials amb l'Esplai Sant Llorenç i l'Esplai Sant Feliu, d'11 a 14 h, i els següents d'espectacles: actuacions itinerants del follet mag Reivax; a les 12 h, l'espectacle La màgia del Nadal amb Mag Dodó; a les 18h, l'espectacle Contes de Gel amb Teia Moner; i a les 20.15 h, l'espectacle final de malabars de llum amb Ester Lolamento.

Galeria de fotos del Campament del Patge Shelín

Visita a les estances del Patge Shelin

Alseida, la Guardiana del Palau Falguera, va obrir les portes de les seves estances els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre, de 17.30 a 20.30 h. A més, tothom també va poder gaudir d'una bona estona en companyia de llibres, els mateixos dies i en els mateixos horaris que les estances, en el Racó de Lectura situat a la sala d'exposicions del Palau Falguera. De manera excepcional, el dia 28 a les 17.30 h també es va fer la lectura i la presentació oficial del conte 'Santa Claus y los elfos', de la santfeliuenca Emilia Solís Pérez.

Més informació a santfeliu.cat/nadal.

Documents relacionats:
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior