Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
28/09/2021 07:21:16

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Comencen les obres de construcció de 40 habitatges de compra i lloguer amb protecció oficial

26/01/2021
Lectures: 4407
Comencen les obres de construcció de 40 habitatges de compra i lloguer amb protecció oficial

Dilluns 25 de gener l'IMPSOL ha iniciat les obres de la promoció de 40 habitatges amb protecció oficial en el solar situat al carrer d'Anselm Clavé 21-27. Vint del total de vivendes tindran el règim de lloguer de protecció oficial, i la meitat restant es destinaran a la venda també en règim de protecció oficial. En l'edifici, de planta baixa més cinc plantes de pis i dues plantes de soterrani, també es construiran 40 places d'aparcament i dos locals.

La promoció comptarà amb cinc tipus diferents d'habitatges, que tenen en comú la millora de les condicions d'habitabilitat i el compliment dels reptes de sostenibilitat i consum. La superfície d'aquests anirà des dels 62,34 fins als 66,06 metres quadrats, i disposaran d'una sala menjador, cuina, una galeria/terrassa d'aproximadament 12 m2, un dormitori conjugal, dos dormitoris individuals, i una cambra higiènica practicable.

Es preveu que les obres, amb un pressupost de 3.480.000 euros, tinguin una durada d'aproximadament 2 anys, i que el lliurament de claus es realitzi a principis de 2023. Els col·lectius que podran accedir a aquests habitatges es proposaran a la Taula Social de l'Habitatge, que també serà consultada sobre les bases del sorteig.

La promoció d'Anselm Clavé 21-27 es desenvoluparà gràcies a la cessió gratuïta del solar que l'Ajuntament va realitzar a l'IMPSOL al 2018  per tal que s'incorporés al Programa d'Habitatge assequible AMB-IMPSOL. Amb la construcció d'aquests habitatges es dona compliment d'una banda a l'execució del Pla Local d'Habitatge 2017-2022, i de l'altra als compromisos adquirits al Pla d'Actuació del Mandat, concretament aquells que estableixen l'increment d'habitatges de lloguer social i assequible per fer front, entre d'altres, a la crisi habitacional agreujada per la COVID-19.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior