Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
24/09/2021 21:17:36

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Oberta la línia d'ajuts per a la rehabilitació d'edificis

01/02/2021
Lectures: 923
Oberta la línia d'ajuts per a la rehabilitació d'edificis

Dilluns 1 de febrer s'obre el termini de presentació de sol·licitud d'ajuts per a la realització d'actuacions encaminades a l'adequació i obtencio d'habitabilitat en habitatges individuals o unifamiliars que gestiona el Consorci de l'Habitatge de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Les subvencions contemplen tant aquelles intervencions destinades a què l'habitatge assoleixi les condicions mínimes d'habitabilitat, com les que serveixin per adaptar les instal·lacions de l'interior de l'habitatge, així com les que permetin efectuar millores energètiques i de sostenibilitat, o adaptar la mobilitat de l'habitatge. La quantia màxima de les subvencions per habitatge serà del 35% del cost subvencionable, fins a un màxim de 5.000 euros per a cada un d'aquests quatre supòsits. En cas que l'habitatge s'incorpori a les borses de lloguer social o altres programes anàlegs, la quantia màxima de les subvencions a concedir per habitatge serà també del 35% del cost subvencionable, fins a un màxim de 10.000 euros per a cadascuna de les tipologies descrites.

Podran acollir-se a aquesta línia de subvencions les persones propietàries i arrendatàries d'habitatges unifamiliars privats i d'habitatges individuals privats en edificis de tipologia residencial col·lectiva, tant si estan constituïts en règim de propietat horitzontal com si no. També se'n podran beneficiar els ajuntaments metropolitans i d'altres ens públics. Estaran exclosos d'aquesta convocatòria els habitatges d'ús turístic, i aquells habitatges per als quals s'hagi concedit ajuts per a la seva adequació no podran rebre nous ajuts pel mateix tipus d'actuació fins que hagin transcorregut deu anys, a comptar des de la data de resolució de concessió.

El termini de presentació de les sol·licituds s'obre l'1 de febrer i finalitza el 31 de desembre de 2021, tot i que es poden tancar les admissions de sol·licituds en dates anteriors si s'esgota la dotació pressupostària, i es poden realitzar a través de la pàgina web del Consorci Metropolità de l'Habitatge. Per accedir a aquesta línia de subvencions s'han d'acomplir els requisits que es poden consultar en aquesta guia de verificació. El tràmit, que es pot presentar electrònicament a través d'aquest tràmit o presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, haurà d'anar acompanyat de la documentació indicada a la mateixa pàgina.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior