Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
16/06/2021 11:57:55

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu, Ciutat Solidària
Solidaritat i cooperació

Infants i centres educatius es bolquen en la celebració del Dia escolar de la no violència i la pau

30/01/2021
Lectures: 879
Infants i centres educatius es bolquen en la celebració del Dia escolar de la no violència i la pau

Dissabte 30 de gener infants i joves de la ciutat celebren, tot i els impediments derivats de la pandèmia i el confinament, el Dia escolar de la no violència i la pau (DENIP). Enguany ho faran de manera virtual amb la publicació d'un vídeo que s'ha treballat de manera col·laborativa entre els diferents centres educatius de Sant Feliu, que han volgut traslladar un missatge de pau amb la lectura coral del conte 'L'escola que es buidava' de Moi Aznar.

En aquest audiovisual l'alumnat descriu en clau narrativa els estralls causats pels conflictes bèl·lics en el món educatiu i en la vida de milions de joves i infants. També reflexionen sobre la necessitat de situar a l'ésser humà al centre de tots els models de desenvolupament i progrés.

L'obra compta amb la introducció de la regidora de Solidaritat, Cooperació i Agermanaments Mercè Ariza, qui ha agraït especialment l'esforç del personal docent, infants i serveis tècnics educatius, i la seva implicació per poder celebrar i reivindicar aquest DENIP tot i les circumstàncies actuals. Ariza ha posat en valor el rol decisiu de l'escola per treballar una cultura de la pau en societat, esdevenint "un bon lloc per reflexionar sobre aquests temes, i per relacionar-nos des del respecte, la igualtat i l'equitat".

La celebració del DENIP està organitzada pel Consell Solidari, amb el suport de la Diputació de Barcelona, els centres educatius i de lleure de la ciutat, i la col·laboració de la Cia jomeloguisjomelo.com i l'Escola Municipal de Música.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior