Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
16/06/2021 13:58:17

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu, Ciutat Solidària
Solidaritat i cooperació

Sant Feliu celebra el Dia escolar de la no violència i la pau

01/02/2021
Lectures: 341
Sant Feliu celebra el Dia escolar de la no violència i la pau

Aquest passat dissabte dia 30 de gener vam celebrar el Dia Escolar de la No Violència i la Pau (DENIP) de manera virtual, amb un vídeo elaborat de forma col·lectiva i participativa pels centres educatius de la nostra ciutat

Atès les visites rebudes al llarg d'aquest cap de setmana a la web municipal on es va publicar la noticia, podem dir que malgrat les restriccions i obstacles imposats per la pandèmia que ens afecta, la celebració del DENIP ha tornat a ser un èxit de participació. 

Volem agrair als centres educatius de la ciutat la seva implicació i la seva col·laboració en la commemoració d'aquest dia i emplaçar-nos a continuar promovent els missatges de pau i no violència al llarg d'aquest 2021.

Per tal d'acomiadar l'edició del DENIP d'enguany, volem compartir amb tots i totes vosaltres el vídeo que ens fan arribar des de l'Escola Salvador Espriu amb un recull de fotos de la celebració al seu centre educatiu divendres passat.

Continuem caminant el camí de la no violència i la pau. Ens retrobem l'any vinent desitjant poder trobar-nos presencialment.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior