Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
04/02/2023 10:07:17

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Notícies de Cursos

Notícies de cursos de l'àmbit de comerç a Sant Feliu de Llobregat

Accedir al canal RSS de Notícies de Cursos
Inscripcions obertes - Programa formatiu per a la digitalització del comerç

El CCAM posa en marxa novament les sessions online del Programa formatiu per la Digitalització del Comerç, dirigit a petites i microempreses comercials que volen emprendre o millorar el camí cap a la digitalització. 

Seminari virtual per a empreses: Finançament tradicional i alternatiu d'Economia Social

Aquesta formació va dirigida a totes aquelles persones emprenedores i gerents de pimes que vulguin adquirir coneixements bàsics de planificació financera, elaborar un pla de tresoreria, identificar les Necessitats Operatives Financeres i conèixer les principals fonts de finançament tradicional i alternatiu per a organitzacions d'Economia Social.

 

Seminari virtual per a empreses: WhatsApp i Telegram per empreses

Aquesta formació en línia va dirigida a persones emprenedores i empreses que vulguin conèixer els usos i aplicacions d'aquestes 2 eines de comunicació: Whatsapp i Telegram.

Formació: manipulació d'aliments, contaminació i higiene alimentària

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat organitza una formació en línia de 3 hores dirigida al sector de la restauració i centrada en la seguretat alimentària.

L'Ajuntament fa entrega dels diplomes i ordinadors reciclats a les persones participants de la segona fase del Pla d'Inclusió Digital

El Pla d'Inclusió Digital pretén ser una eina per combatre la bretxa digital i les desigualtats, fomentant l'apoderament de la ciutadania. 

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior