Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
08/12/2021 03:31:13

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Informació Covid sector comerç

  • No es pot mostrar aquest document.
Accedir al canal RSS de Informació Covid sector comerç
Gran flexibilització de les mesures de contenció de la Covid-19

A partir del 15 d'octubre, la restauració i gran part d'activitats culturals reprenen el 100% d'aforament tant en interior com en exterior. S'amplien els aforaments d'altres sectors, tot i que la mascareta continuarà sent obligatòria als interiors. 

Actualització 21/10/2021: A partir de divendres 22 d'octubre, s'amplien els aforaments als esdeveniments esportius en interiors al 100%. Els locals d'oci nocturn podran omplir-se al 80%, tot mantenint el requisit del certificat Covid-19 o una prova negativa. 

Actualització 4/11/2021: Pròrroga de les restriccions vigents fins al dimecres 17 de novembre. La resolució concreta la utilització del certificat COVID per accedir a banquets, celebracions i actes socials que se celebrin a hotels i a restaurants en què hi hagi ball en recintes tancats.

Actualització de les mesures Covid-19: tancament de tota activitat a les 00.30 h

El govern de la Generalitat ha aprovat noves mesures per tal de frenar els contagis per Covid-19. Qualsevol activitat de restauració o de l'àmbit cultural haurà de finalitzar a les 00.30 h i es recomana la limitació de l'accés a parcs, platges i altres espais públics exteriors entre aquella hora i les sis del matí. Mesures vigents del 15 al 22 de juliol.

Actualització 16/07/2021: A aquestes mesures s'hi afegeix el confinament nocturn d'1 h a 6 h a 161 municipis de Catalunya, entre els quals hi ha Sant Feliu de Llobregat.

Actualització 23/07/2021: Es prorroga el confinament nocturn d'1 h a 6 h durant una setmana més.

Actualització 30/07/2021: Es prorroga el confinament nocturn d'1 h a 6 h durant una setmana més. Es limita l'aforament a esdeveniments culturals i esportius de gran format a 3.000 persones. 

Actualització de les mesures per la Covid-19: Tancament dels locals d'oci nocturn

Davant el nou augment de contagis per Covid-19, el Procicat ha aprovat noves mesures. La principal és el tancament de nou dels local d'oci nocturn que no puguin desenvolupar les seves activitats a l'aire lliure, així com la necessitat de fer tests d'antígens a les persones que assisteixin a espectacles multitudinaris amb activitats musicals i ball, i que estiguin en peu i a l'aire lliure. Aquestes restriccions es mantindran fins el proper 23 de juliol.  

Canvis en les mesures per la Covid-19 a partir del 24 de maig

El Procicat va anunciar la darrera setmana una nova flexibilització de les mesures de contenció de la pandèmia, que entren en vigor a partir de dilluns 24 de maig. S'amplien alguns horaris, així com els percentatges d'aforament permesos. 

Relaxament de les mesures per la Covid-19 amb la finalització de l'estat d'alarma

El Procicat ha anunciat avui l'aixecament del confinament perimetral i del confinament nocturn. Els sectors de la restauració i el comerç podran ampliar els seus horaris. Les mesures anunciades avui entren en vigor el proper 9 de maig i es mantindran fins al dia 23 de maig.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior