Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
24/06/2021 16:12:27

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Informació Covid sector comerç

  • No es pot mostrar aquest document.
Accedir al canal RSS de Informació Covid sector comerç
Obert el termini per sol·licitar ajuts per a les persones emprenedores, per fomentar l'ocupació i per a les activitats més afectades per les restriccions

Obert el termini de la convocatòria 2021 perquè les persones en situació d'atur que s'estableixin com a autònomes, les empreses locals que contractin persones aturades de la ciutat i les persones autònomes titulars de les activitats econòmiques més afectades per les restriccions per fer front a la Covid-19, puguin sol·licitar ajudes econòmiques per al foment de les seves activitats. 

Canvis en les mesures per la Covid-19 a partir del 24 de maig

El Procicat va anunciar la darrera setmana una nova flexibilització de les mesures de contenció de la pandèmia, que entren en vigor a partir de dilluns 24 de maig. S'amplien alguns horaris, així com els percentatges d'aforament permesos. 

Relaxament de les mesures per la Covid-19 amb la finalització de l'estat d'alarma

El Procicat ha anunciat avui l'aixecament del confinament perimetral i del confinament nocturn. Els sectors de la restauració i el comerç podran ampliar els seus horaris. Les mesures anunciades avui entren en vigor el proper 9 de maig i es mantindran fins al dia 23 de maig.

Mesures restrictives per la Covid-19: confinament perimetral i reobertura de la restauració als centres comercials

El Procicat ha anunciat avui l'aixecament de la restricció de mobilitat comarcal, de manera que la mobilitat queda restringida a l'àmbit autonòmic. També podran reobrir els bars i restaurants ubicats als centres comercials. Aquestes noves mesures entraran en vigor el 26 d'abril i es mantindran fins el 3 de maig.

 

Flexibilització de les restriccions: mobilitat i sector comerç

El PROCICAT ha acordat flexibilitzar les restriccions de mobilitat, tot aixecant el confinament comarcal amb la bombolla de convivència i la reobertura, en cap de setmana, de tot el comerç no essencial. Aquestes noves mesures entren en vigor el proper dilluns, 15 de març i seran vigents durant dues setmanes. 

Actualització 25/03/2021: Es prorroga la vigència d'aquestes mesures fins al 9 d'abril. 

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
1234567
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior