Cultura energètica i estalvi

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
04/06/2023 20:27:28

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sessió 06: Subministrament de gas

29/04/2021
Lectures: 867
Sessió 06: Subministrament de gas

En aquesta sessió analitzarem la contractació, l'eficiència dels aparells i l'ús racional dels aparells que utilitzen gas pel seu funcionament. Com controlar el cost final de la factura del gas.

ÍNDEX TEMPORAL

 

0:00:00 Benvinguda i presentació de la sessió.

0:01:41 El gas natural, és amic del clima? Determinació de com arriba el gas a Sant Feliu, quin potencial de canvi climàtic té i com afecta a l'atmosfera en cas de fuites i pèrdues. També veurem els conflictes socials i ambientals als països d'on s'extreu.

0:08:03 Contractació del subministrament de gas. Termes, lloguers i impostos en la factura del gas. També veurem les diferències entre les comercialitzadores del mercat regulat i les del mercat lliure amb les tarifes corresponents. Resoldrem dubtes sobre els serveis de manteniment i ens centrarem en les inspeccions obligatòries, les recomanades i les no recomanades.

0:35:10 Bones pràctiques tèrmiques per no haver d'utilitzar aparells per escalfar. Mesures a cost 0, mesures de baix cost i mesures amb inversions elevades.

0:41:45 Com demanar el bo social tèrmic i quines condicions són requisits.

XERRADES D'ASSESSORAMENT ENERGÈTIC

El programa 'Connecta't a l'estalvi energètic' de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat ha iniciat un cicle de formacions i xerrades en línia per tal de conscienciar la població sobre la importància de reduir el consum energètic, i informar sobre les possibilitats d'estalvi a nivell econòmic i mediambiental. Cada dijous durant dotze setmanes, de 18.30 a 20 h, els serveis tècnics de l'Ajuntament i l'equip del Connecta't oferiran a ciutadania, comerços i empreses informació i consells sobre temes com els ajuts i les bonificacions en matèria d'energia, eficiència i ús racional d'aigua, llum i gas, o els drets energètics de les persones consumidores, entre d'altres. Podeu trobar tota la informació a la notícia de l'enllaç següent:

https://www.santfeliu.cat/go.faces?xmid=1467

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior