Festes populars

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
29/05/2023 00:32:45

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Cultura
Carnaval

Afectacions a la mobilitat amb motiu de la rua de Carnaval 2023

La rua de Carnaval, que tindrà lloc el dissabte 18 de febrer i que recorrerà diferents carrers de la ciutat, provocarà algunes afectacions en la mobilitat de vehicles i en els transports públics.

La rua de comparses sortirà del Palau Falguera a les 18 h i passarà pels carrers de Sant Josep, Prolongació Falguera, Laureà Miró, Jacint Verdaguer, Sant Llorenç, passeig Bertrand, Pi i Margall i finalitzarà el seu recorregut a la plaça de la Vila. El pas de la rua suposarà el tall total del trànsit per les vies afectades, començant pel carrer d'Armenteres que quedarà tallat a partir de les 16.30 h.

Modificacions en el recorregut del servei de bus

Les línies d'autobusos interurbans que circulen per l'eix de Laureà Miró es desviaran a partir de les 17 i fins a les 23 h, amb les següents variacions en els seus itineraris:

  • Línies interurbanes sentit Barcelona: desviament pel carrer de Reverend Martí Duran, El Pla, Anselm Clavé, Armenteres i carrer del Sol. S'habilitaran noves parades.  
  • Línies interurbanes sentit Molins: desviament pel carrer de Riera Pahïssa, Sol, El Pla i Indústria. S'habilitaran noves parades.  
  • Pel que fa a la línia L52, desviarà el seu recorregut a partir de les 17 h pel carrer del Sol. S'anul·la el recorregut pels carrers Josep M. de Molina, Armenteres, Anselm Clavé i Laureà Miró.

A nivell d'autobusos urbans, l'itinerari de la línia urbana SF3 també tindrà desviaments:

  • S'anul·la el recorregut  de la plaça de l'Estació, Laureà Miró, Sant Josep, Armenteres i Anselm Clavé.
  • Al polígon la línia es desvia cap a Reverend Martí Duran, El Pla, carrer del Sol i avinguda Montejurra, on recuperarà l'itinerari habitual cap a Mas Lluí.

En qualsevol cas, les afectacions als autobusos es mantindran durant el temps que duri la rua, des de les 17 fins a les 23 h aproximadament.

Afectacions mobilitat rua Carnaval 2023 (pdf)

Salta a la part superior