Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
04/10/2023 14:58:38

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Directori de Serveis
Residus i medi ambient

Directori de Serveis - Residus i medi ambient

Dades informatives

Recollida de residus: mobles, trastos vells i electrodomèstics

Per un Sant Feliu Net i ordenat, abans de llençar els mobles, avisa'ns Els residus domèstics (mobles, fustes, matalassos, etc.) que no es poden abocar als contenidors precisen d’un servei de recollida de voluminosos (nom tècnic que engloba el conjunt de residus de grans dimensions).

Com sol·licitar el servei?

El servei de recollida s’ha de sol·licitar prèviament, per telèfon al 93 685 80 01, presencialment al'Oficina d'Atenció Ciutadana  o mitjançant el formulari que trobareu seguint aquest enllaç.

Un cop sol·licitat el servei a l'Ajuntament, els mobles i trastos vells s’han de treure a la via pública, a partir de les 22 h del dia previ a la recollida i fins a les 7 h del matí del dia de recollida.

Per tal de facilitar l’accessibilitat cal dipositar-los a la zona més propera a la calçada i s’han de deixar fora de l’àmbit de contenidors i s’han de dipositar a la vorera davant de l'adreça indicada i, si el carrer és peatonal o no transitable, cal deixar-los a la cantonada més propera, sempre mantenint l’accessibilitat i sense recolzar-los als contenidors.

Pel que fa als electrodomèstics, també caldrà avisar a l’Ajuntament pels canals abans esmentats i s’especificarà dia i horari de recollida.

Què es pot treure al carrer?

Fustes, armaris, taules o cadires, llits o tauletes, portes, mobles de cuina no vinculats a llicències d’obres o comunicacions prèvies recordem que les obres o reformes requereixen dur a terme el tràmit corresponent), sofàs i elements auxiliars, mòduls, estris d’infants, matalassos o somiers, voluminosos perillosos (miralls, vidres, elements punxants, etc.)

Què cal gestionar per altres vies?

Sanitaris, sacs de runa, jardineres/ plantes, pintures, olis, runa, material original d’obres de construcció, voluminosos de buidatge de pisos vinculats a una reforma, parquets. En aquests casos:

  • Cal portar-ho a la Deixalleria municipal, de dilluns a dissabte, segons els seus horaris d'obertura (de dilluns a dissabte, de 9.30 a 13.30 h, i de 15.30 a 18.30 h, situada a carretera Sànson, 70).
  • També pots utilitzar el Servei de deixalleria mòbil en els horaris i parades establerts. 
  • Els residus provinents d'obres s'han de gestionar específicament per la persona promotora de les mateixes,
Salta a la part superior