Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action

Actualitat

Accedir al canal RSS de Actualitat
Dues noves parades al mercat de marxants

A partir de dilluns 28 de setembre, el mercat de marxants comptarà amb dues noves parades d'alimentació: una xurreria amb bar i cafeteria, i una altra de venda d'ous, mel, oli i pasta artesana.

Videotutorial per a demanar cita prèvia amb el Servei Local d'Ocupació a través del web

Des del mes de juliol està disponible en aquest mateix web la possibilitat de concertar una cita prèvia amb el Servei Local d'Ocupació. Si aquest tràmit us genera dubtes, consulteu el videotutorial que explica com efectuar-lo pas a pas.

Seminari: 'Indústria 4.0: Aplicacions pràctiques per fer créixer la teva empresa'

Voleu veure en què consisteix un pla de transformació digital per a la vostra empresa? Voleu redefinir la estratègia digital? El proper 30 de setembre tindrà lloc el seminari  'Indústria 4.0: Aplicacions pràctiques per fer créixer la teva empresa', adreçat a persones empresàries i/o professionals que vulguin liderar el procés de transformació digital de les seves organitzacions.

Nou horari del Mercat Municipal

Durant aquest mes de setembre el Mercat Municipal torna a obrir en horari de tardes, en una primera fase ho farà els dijous de 17 a 20 hores.

Restaurants Sabors de l'Horta

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat, en el marc de la campanya de promoció turística en l'àmbit de la gastronomia, ha realitzat i difós els vídeos de 5 restaurants adherits, per primera vegada, al col·lectiu Sabors de l'Horta 2020.

Sabors de l'Horta del Baix Llobregat té com a objectiu posar en valor el producte fresc i de proximitat que es conrea al Parc Agrari del Baix Llobregat així com promocionar els restaurants que aposten pels productes que s'hi conreen.

Un dels darrers vídeos elaborats és protagonitzat pel restaurant santfeliuenc El somni de Lia, ubicat al carrer Santiago Russinyol,14. Aquest vídeo es pot visualitzar al següent enllaç.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera