Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Inici
Mostrar panell d'identificació
Mostrar cercador global

Actualitat

Accedir al canal RSS de Actualitat
Curs d'estratègia a xarxes socials dins del Programa Treball, Talent i Tecnologia

El curs "Estratègia envers la utilització de les xarxes socials" és la nova formació de l'apartat de Xarxes Socials de les formacions del Programa Treball, Talent i Tecnologia. Es celebrarà dijous, 13 d'abril, de 14.30 a 16.30h en format virtual.

Assessorament gratuït en l'elaboració dels plans d'igualtat per a empreses 

En el marc del projecte "Role Models: Empreses en femení" dels ajuntaments de Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern i Sant Joan Despí, s'ofereix assessorament gratuït en l'elaboració dels plans d'igualtat

Cursos per a la recerca de feina abril - juliol 2023

Promoció Econòmica presenta la nova graella de formació per a la recerca de feina per al segon trimestre de 2023, amb més cursos sobre motivació, coaching, intel·ligència emocional i tècniques de selecció.

Blocs formatius del programa TTT

Cursos de Canva, TikTok, Creació de pàgines web o de Woocomerce. És part del plantell de cursos del programa TTT, que volen reforçar les competències digitals de les empreses de la cadena de valor de la Salut. 

Nou curs de Canva dins del Programa Treball, Talent i Tecnologia

L'eina gratuïta de disseny més emprada actualment torna a centrar les formacions del Programa Treball, Talent i Tecnologia. Aquesta es realitzarà dimarts, 28 de març, de 14.30 a 16.30h en format virtual.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera