Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
12/04/2021 16:50:53

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Accedir al canal RSS de Actualitat
Nous ajuts extraordinaris per al sector comerç

El govern de la Generalitat ha aprovat una resolució per compensar el tancament dels comerços al detall de productes no essencials en establiments amb una superfície superior a 400 metres quadrats o que es trobin dins de centres, galeries o recintes comercials, a causa de les mesures de salut pública ocasionades per la pandèmia de la COVID-19.

Actualització 26/01: Convocatòria publicada al DOGC. El termini per sol·licitar aquests ajuts és del 27 de gener a les 9 h, fins al 10 de febrer de 2021 a les 14 h.

Actualització 10/03: el termini per a la segona convocatòria d'aquests ajuts és del 10 al 17 de març. Els establiments beneficiaris de la primera convocatòria rebran l'ajut sense haver de presentar cap nova sol·licitud. 

Actualització 9/04: el DOGC publica una ampliació de la quantia d'aquests ajuts per als establiments de restauració que es trobin dins de centres, galeries o recintes comercials que ja el van sol·licitar i que continuen afectats per les restriccions.

Mesures restrictives per la Covid-19: torna el confinament comarcal

A causa de l'augment de les xifres epidemiològiques de la Covid-19, el Procicat ha acordat la restricció de mobilitat a l'àmbit comarcal. Aquesta i la resta de mesures mantindran del 9 al 19 d'abril.

Formació online per a empreses: 'Crea la teva web amb Wordpress'

Si ets una persona emprenedora o treballes en una empresa que vulgui crear la seva  web des de l'inici, o bé entendre millor el seu funcionament, inscriu-te en aquest seminari online de tres sessions sobre un dels gestors de continguts més utilitzats per a la creació de webs i blogs.

Subvencions a l'emprenedoria femenina en el sector digital

Oberta la convocatòria per sol·licitar aquests ajuts adreçats a empreses de base tecnològica liderades per dones, amb l'objectiu de contribuir a la consolidació d'empreses emergents del sector TIC fundades i liderades per dones, que estiguin en la fase inicial de la seva activitat empresarial. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 23 d'abril de 2021.

Cloenda dels cursos Singulars de magatzem i de treballs verticals

El passat 18 de Març va tenir lloc la cloenda de les formacions del Projecte Singulars, amb les quals 28 joves s'han titular en els àmbits d'operacions auxiliars de magatzem i de treballs verticals. Aquestes formacions han estat fruit de la col·laboració entre l'Ajuntament de Sant Feliu, l'Ajuntament de Sant Joan Despí i l'empresa Levelinstrukta.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior