Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
08/12/2021 03:33:25

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Accedir al canal RSS de Actualitat
Reunió virtual sobre els resultats 'Posa't a punt amb la Indústria 4.0 +PAE'

Avui ha tingut lloc la reunió de cloenda i presentació de resultats del projecte 'Posa't a punt amb la Indústria 4.0 +PAE' 2020-2021, per part del Centre Tecnològic de Catalunya, Eurecat; amb la participació de la Regidora d'Activitat Econòmica, Cooperativisme i Ocupació, Loren Rider, i els seus homòlegs a Sant Joan Despí i Sant Just Desvern.

El polígon industrial El Pla aconsegueix la certificació 'Polígon Empresarial de Qualitat'

És el primer polígon del Baix Llobregat i el segon de l'Àrea Metropolitana en aconseguir aquest distintiu. L'ha recollit l'alcaldessa, Lídia Muñoz.

Formació online per a empreses: Elaboració del pressupost anyal de l'empresa

Taller orientat a donar les claus sobre com s'elabora correctament el pressupost anyal de l'empresa per al proper exercici, tenint en compte les despeses variables i fixes i fer les estimacions corresponents. Tindrà lloc el 15 de desembre.

Formació online per a empreses: Crea imatges amb Canva per a Internet o per a imprimir

Utilitza Canva per crear continguts visuals (imatges, imatges animades, pòsters, etc.) tant per poder publicar a web o xarxes socials, com per imprimir. Aprèn a crear diversos documents per l'empresa o projecte amb aquest taller online que tindrà lloc el 13 de desembre.

Actualització de les mesures Covid-19: Certificat Covid obligatori en interiors

La Justícia ha avalat l'obligatorietat del certificat Covid per a accedir a l'interior de bars i restaurants, gimnasos i centres esportius, i a residències de la gent gran. La mesura entra en vigor aquesta mitjanit (26/11/2021) i es mantindrà fins el 9 de desembre. 

Actualització 26/11/2021: El govern suspèn temporalment aquesta mesura, donat que el sistema informàtic des d'on es poden descarregar els certificats Covid està saturat i no es pot aplicar aquesta restricció adequadament.

Actualització 30/11/2021: Finalment la mesura entrarà en vigor el 3 de desembre, i estarà vigent durant 14 dies.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior