Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
07/06/2020 06:55:05

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Accedir al canal RSS de Actualitat
Reobertura parcial del Centre Can Maginàs

Amb l'entrada de Sant Feliu de Llobregat en la fase 1 de la desescalada, el centre de Promoció Econòmica Can Maginàs reprèn part de la seva activitat presencial, amb l'horari d'atenció al públic de 9 a 13.30 h.
 

Novetats en l'àmbit esportiu

Des de l'1 de juny s'han introduït nous canvis en la fase 1 per a fer front a la desescalada, especialment  rellevants per a les empreses de l'àmbit esportiu, i en relació amb les àrees sanitàries.

Relació de les principals mesures d'ajut per a les persones treballadores autònomes i PIMES durant la crisi de la COVID-19 (actualització)

La situació d'excepcionalitat causada per la pandèmia de la COVID-19 ha provocat  una situació que afecta profundament a l'activitat econòmica. En conseqüència, diferents administracions estan prenent mesures per pal·liar els efectes negatius en l'economia. Us en destaquem les mesures més rellevants.

A partir del 15 de juny es podrà sol·licitar la nova prestació: l'ingrés mínim vital

El passat 1 de juny va entrar en vigor una nova prestació, coneguda com l'Ingrés Mínim Vital (IMV), pel Reial decret llei 20/2020, de 29 de maig. T'expliquem el procediment i requisits per a sol·licitar aquesta nova prestació.

Informació sobre treball en temps de coronavirus (actualització)

Donada la situació excepcional causada per la pandèmia del COVID-19 us oferim un recull d'informació relacionada amb l'àmbit del treball.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera