Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
18/09/2021 20:49:57

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Accedir al canal RSS de Actualitat
Reunió virtual adreçada a empreses sobre el soterrament de les vies

El proper dijous 30 de setembre a les 10.30 hores, tindrà lloc una reunió virtual des de l'Oficina de Soterrament de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, amb l'objectiu d'informar al teixit empresarial del municipi de les obres iniciades per part d'ADIF i les implicacions que tindran a curt-mig termini a l'activitat diària de la ciutat.

Formació per a empress: La nostra empresa a les xarxes socials

Què ens poden aportar les xarxes socials a la nostra empresa? En aquest curs online de dues sessions, que tindran lloc els propers 16 i 17 de setembre, coneixerem l'ús que es pot fer de les diverses xarxes socials aplicat a les activitats de negoci. 

Sessió informativa per a la contractació en pràctiques de joves de Garantia Juvenil: 9 de setembre

L'ajuntament ha publicat cinc ofertes de pràctiques laborals adreçades a joves amb estudis universitaris de diferents perfils, inscrits/es en el Programa de Garantia Juvenil. Per a conèixer millor aquesta oportunitat laboral, podeu assistir a la sessió formativa que tindrà lloc el proper 9 de setembre a can Maginàs, per a la qual cal demanar cita prèvia.

Actualització 10/09: Nova sessió informativa 15/09

Nova oferta formativa de tallers per a la recerca de feina del Servei Local d'Ocupació per al setembre

El Servei Local d'Ocupació presenta una nova oferta formativa dels tallers online per a la recerca de feina per al mes de setembre, alguns d'ells són nous i es realitzen en col·laboració amb els ajuntaments de Sant Joan Despí i Sant Just Desvern, i amb el suport de la Diputació de Barcelona.

El plans d'Ocupació de Treball als Barris segueixen reforçant els serveis municipals durant l'estiu

Les 20 persones contractades en el marc del programa Treball als Barris continuen desenvolupant les seves tasques en suport a diferents departaments de l'ajuntament. 

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior